Afrodit HurremSultan yani yıkanırsa iyi olur Öyle bir kuralım yok uzay boşluğunda bile yaparım Yani kirli değilsem genelde temiz takılırım her zaman hazırım atabilir Utanmaz arlanmaz biri gibi hissettim 😅
HurremSultan Afrodit ahahahaha sen bensn beni kimse görmesin duymasın yeter bende heryerdr yaparimxksjxdn
MedavikPastam HurremSultan 1- Eşim hep temizdir öyle bir isteğim yok😂 2-Işıkta yapamam karanlık olmasada loş ortam olmalı mutlaka 3-Her zaman hazırımdır yaparım o an😃 4- Hiçbi şeyden utanmam çok açığım😂
HurremSultan MedavikPastam kizz senin gibi bir karının illa da loş olsun diye tutturma isteği ne yak ışıkları da adam bi görsün gün ışığında zvshxbd
erman Oral sevmiyorum dustan cıksa bile midem kalkıyor resmen Asla ışıklı ortamda yapamam loş olmalı Hep hazır ve nazır oldugum için her an atabilir no problem 😂 Ar damarım çatlamıs galiba utanma kalmamış bende bacım😂😂
HurremSultan erman bende gun içinde çocuklardan her fırsat bulduğumda öperim xjsjgxdjd en büyük zevkim pipi öpmek 🤣🤣🤣
zehirlisarmasik HurremSultan Ona temiz olmayı aşıladım istiyorsa temiz olacak net❕️ Olmazsa olmazım yok ama loş ortamda daha konsantre oluyorum✔️ Genel olarak her zaman temizimdir hiç öyle bir derdim olmadı at aslanim beni derim😜 Utanmam genelde aslında ama bazen canım isteyince tam belli edemiyorum hala utangaç olduğum anlar oluyor🙈
HurremSultan zehirlisarmasik ayy kanki bende öyleyim yaa ne kadar açık olsam da bazen utanıyorum birseyleri soylemeye sadece bu ara biraz daha aştım gibi oluyor dhjzxkxbx
belladonna HurremSultan 1- Yapmayı da yaptırmayı da sevmiyorum 🤢 2- loş ortamı çok seviyorum 😘 3- Anında yaparım hazırımdır 😁 4- İsteklerim konusunda hiç utanmam 😁
HurremSultan belladonna auuuy çok şey kaybediyirsunuzzzzz oral ilişkiye can katıyor kan geliyor kaann
Pembishhatun HurremSultan 1- Hijyenine dikkat ettiği için sorun etmem bir de genelde duş sonrasında yaparım 2-Yatağımızda ya da odamızda olmadan rahat edemem 3-Aiyyyy anında yaparım hatta çok hoşuma gider kocam keşke öyle yapsaaaa 🤤 4-zevk aldığım yerlere dokunmasını istediğimde çok utanırım söylerken 🫢 mesela yaparken fik fik kendimizi izlemekten hoşlanırım ama bunu bile dile getiremiyorum utancımdan bazen gözlerim kapalıymış gibi gizliden gizlide. 🫢🫢
HurremSultan Pembishhatun ayy keşke benimkide hep yapsaaa 🤤🔥 aşırı zevkli yaaa kontrolü altında böyle hafif Hard ama aynı zamanda aşk dolu🤤🔥🥰
HurremSultan okiello agahaa kiz banyo sonrası yapamayan bir ben varım galiba😂😂😂 banyo sonrası dokundurtmaz kendine 😂😂😂 hiç yapmıyor mu oral o sana yapmıyorsa yapma sende bdn senin taşak kokunu zevk suyunu niye çekiyorum o zaman de
zehirlisarmasik HurremSultan arada iyidir ya kadın dediğin hem utangaç masum,hem ateşli olmalı kskwkwkmwmwmwm
etoile HurremSultan kanka biz oral yapmayız. Olmazsa olmazim yoktur. Hiç utangaç değilim ilişkiyi yönetim. Ama duş almadan asla biz aşırı hijyen takıntısı olan bir cifttiz. Her zaman temiz dolasiriz derdimiz o değil ama temiz temiz oluruz. Bilenler bilir😂😂😂😂 biz önceden randevulasiyiruz birlikte olmak için. Bizde caaat yok yani 😂😂😂😂
HurremSultan etoile kiiizzz bizde randevu sistemi ile çalışıyoruz 🤣🤣 2 çocuk olunca tuvalet bile randevu ile oluyor 🤣🤣
Meraktan HurremSultan temiz oluyor genelde ara sırada yıkattıgım oluyo Ön sevişmede mıncırma olmazsa olmaz bende öyle kuduruyorum 😄 Çoğunlukla duş alıp geleyim diyorum ki şu yaz günlerinde günde iki üç defa suyun altına giriyoruz zaten Utandığım bi istek olmadı ama hala sex dışında muhabbetini yapamıyorum utanıyorum sex anında istediğim bişey varsa söyleyebiliyorum sadece normalde de bu muhabbetleri yapabilsem gün içinde kudurtmaya iyi olur ama yapamıyorum
HurremSultan Meraktan as kendini aşş utanma yok şöyle böyle yapsak gece özledim seni kocam deeee tut eline all bu varya bu de iyiji var 😂🤣
Sedaa HurremSultan -Eşim her zaman temiz olduğu için gerek duymam😅 -prezervatif olmazsa asla yapmam diyorum 😂 -Her an hazırımdır, hiç direnmem 🤣 -Cinsellik açısından hic utanmam ama dişlerimi fırçalamadan eşim öpüşmek istediginde acaba ağzım kokuyor mu diye çekinirim biraz 😂
HurremSultan Sedaa prezervatif hiç sevmiyorum kanka yaaaa siz nasıl yapıyorsunuz 😶😶 pipi hissi kayboluyor gibi geliyor jgejdtstjd eşimde çok sıkıyor diyor yapamıyor zaten adam 😂😂😂