TombulHatun senin çocuk büyük sanırım. Benim ki daha yaşına girmedi süt veremem yerine alternatif koyarim

etoile benimki koca kız oldu ya 2,5 yaşında ama bizde normal inek sütü değil de pınarın filan devam sütleri varya onlardan yapıyorum. süt yerine su , peyniraltı suyu veya yoğurdun sulu kısımlarından da ekleyebilirsin

Rouge ayy ne güzel ya 🥰😍 Rabbım ağzınızın tadını bozmasın inşallah😍 hep böyle mutlu olun birbirinizden hiç kopmayin inşallah🤗😚 aşkım sana birsey sorucam sen sanırım uzunn bir süre bebek istemiyorsun sende sık sık birlikte olduğuna göre nasıl korunuyorsun soyleeeneeeggg

Rouge bende onu kullanamıyorum ya biz sık sık mola veriyoruz malum bebeler 🥸🥸 spralde de de kanamam normale döndü bu ay çok şükür. İnşallah süresi de kısalır da rahata ererim. Kiz ben bir bebeği daha kaldıramam 😆😅 Doktor baglattiktan sonra bebek olma ihtimalinin neredeyse olmadığını söylemese kesin bağlatırdım😁😁

HurremSultan ben spiral hayatta takmam içimde bisey oldugunu düsündükce bile darlanıyorum huylanıyorum hormonlarımla da oynamam ve bos yere .cevremde ne kadar spiralli varsa hepsi hamile hele bir tanıdığım var hep ondan bahsediyorum ısrarla spiral taktırıyor 7 yıldır hamile iyiki prezervatif diye bisey var dkdk

HurremSultan valla insallah böyle devam eder hic düşünmüyorum ilerde elbet çocuk sahibi olucam yoksa senin dedigin gibi hemen bağlatırdım komple ne varsa 😂

Rouge kiz korkutma beni😅😅 spral artı geri çekilme ile korunuyoruz😁😁 buna rağmen olursa zaten baglatirim bu sefer kimse durduramaz beni 😄😄

Rouge ahahahaa ama yani istemeden olan çocuk anneyi hem üzer hem sevindirirrr Allahim olmayanlara ve isteyenlere versin inşallah 😁😇 Ben bu çocuk doğurma işini zirvede bırakıyorum 19 yaşında bir hamile kaldım 21 yaşına kadar dogurdum🤣🤣 hep hamileyim sanki ömrüm boyunca istemem daha 😂😂😂

HurremSultan 19 muuuu cok erkeeennn🥲 ben o zaman degil cocuk düşünmek bu konunun yanından bile gecmiyordum 😂 erken anne olmanın güzel yönleri de var öyle bakmak lazım artık…bencede biraz cocuk konusunu kapat biraz gencliginin cocuklarının tadını cıkar üst üste üst üste birini doya doya büyütemeden digeri geliyor ve insan eskisi gibi olamıyor cocuguna da kendine karsı da yıpranıyorsun yani ve sonra bir bakıyorsun ilki büyümüş bile nasıl büyüdü anlamıyorsun

Rouge evet evet işte ondan bahsediyorum tam olarak. Çok güzel ama her güzel şeyin bir zorluğu var. Artık kendime de vakit ayırmak gezmek dolaşmak istiyorum. İnşallah Rabbım nasip eder.

HurremSultan hepsine sıra gelicek hemde en güzel sekilde geziceksinde kendine vakit de ayıracaksın ve cocuklarını büyütmüş olucaksın aynı anda 🥰