• Gebelik mi ?

Kızlar sizlere bir sorum var Adet kaç gün gecikirse kesin hamilelik var diyebiliriz? Bundan dört ay önce kürtaj oldum ondan sonra her ay adetim ayın 9. Da kesin olurdu şuan daha erken ama kasik ağrım fazla olmuyor göğüslerim hassas sık idrara çıkma var bilemedim. Belki de çok istidigim için gebe zannediyorum kendimi 😣😣

Mali test yap bakalım Bi inşallah vardır Allah kalbine göre versin

Bende de aynı belirtiler vardı 2 gün gecikince kan testi yaptım negatif çıktı 2 gün sonra da regl oldum yani bu belirtiler regl belirtisi de olabiliyor

Ben acilden giriş yaptım 1,5 saat sürdü. Gebelik şüphem var kasıklarımda ağrı var dedim zaten kendileri kan testi istiyor. Ama sağlık ocağında aile hekimine de yaptıra bilirsin ertesi günü çıkıyor diye biliyorum

• Mali bunu yanıtladı.

Sağolun teşekkür ederim yapicam

aysnrxe Yaa deme adet belirtilrri de olabiliyor demekki

aysnrxe kasık ağrım fazla yok ilk günü reglinin normalde olmadım bel ağrım var göğüs lerim hassas ondan şüphelendim en az yedi gün beklemek lazım aslında tes yapmak istiyorum ama negatif çıkınca da üzülüyorum 😣

Mali Kan testinde adetine 2 gün bile kalsa 2 gün bile geçse belli oluyor canım

• Mali bunu yanıtladı.

aysnrxe hastaneye gitme durumum yok şuan çalışıyorum evde test alıp yapicam yarın sabah

Mali Evde yapacağın test belki doğru yanıt vermez en az bi hafta gecikmesi gerekiyor galiba ama bende hastaneye akşam 9 gibi acilden yaptırdım yaşadığın yerde nasıl olur bilemem. Eşimle gittim oda çalışıyor

• Mali bunu yanıtladı.

aysnrxe ben en iyisi bir hafta bekliyim.baska çarem yok nasıl olacaksa oda 🤦🏻‍♀️

Demi zaman geçmiyor sanki