Bekarken de çirkindi. Ama giyim kuşam bir şekilde kapatıyordum. Doğumdan sonra o tanınmaz hale geldim. Bacaklarım zaten çarpık dizlerim içe bakıyor, hiç dar pantolon mini etek giyemedim hayatımda. Sırtım göbeğim göğüslerim kocaman popom dümdüz abartısız dümdüzz bacaklarım kürdan gibi. Kızım 14 aylık ama halen hamile gibi göbeğim var. Hamileyken de çok büyümüştü herkes ikiz mi diye sorardı. Yüzüm de büyük gıdım falan kocaman ama eskiden de vardı sadece fazlalaştı. Anlicağınız belden yukarı kocaman popo bacaklar incecik. O kadar kötü görünüyorum ki artık elbiselerle de kapatamıyorum. Biliyorum bir çaresi yok öyle içimi dökmek istedim…. Aynaya bakmaktan nefret ediyorum

bademkiz Her şeyden önce ben çok çirkinim, fiziğim güzel değil diye kendinize küsmeyin. Anladığım kadarıyla kilonuz orantılı değil sıkı bir diyetle gayette güzel kilo verirsiniz. Siz kendinizden nefret ederseniz kendinizi iyice salarsınız yapmayın. Klasik ama çirkin kadın değil, bakımsız kadın vardır. Siz kendinizi sevmekten vazgeçmeyin istikrarlı ve kararlı olun emin olun nasıl değişirsiniz. Hatta şöyle anlatayım benim ünide bir arkadaşım vardı yakın arkadaşım biz staja gittiğimizde bir öğretmen arkadaşıma bu yaşta bu kilo? Bu vücut? Sen ileride merdivende çıkamazsın biraz dikkat et demişti arkadaşım ağla ağla kahroldu. Sonra bir diyetisyene gitti ve 1 sene düzenli devam etti şu anki halini görseniz bu kız o kız mı dersiniz yeter ki siz kendinizden vazgeçmeyin 🥰

belladonna kilolu değilim 55 kiloyum hatta şu an daha az bile olabilirim. Hayatım boyunca hep çok zayıftım 45 kilolardaydım son birkaç senedir 53-55 arasındayım. Evet kilom hep üst tarafta malesef diyet yapınca direkt kalça ve bacaktan gidiyor zaten kürdan gibi bacaklarım var. Üst bölgemi nasıl inceltebilirim acaba

bademkiz o konuda bir bilgim yok belki bilen arkadaşlarımız vardır yoksa da işi bilene danışmak daha mantıklı olur

bademkiz ben de kendimi hiç beğenmiyorum ama benimki tamamen kilo. Evlendim kilo aldım doğum yaptım sonra almaya devam ettim işin kötüsü diyet yapmaya da hiç kendimi hazır hissetmiyorum 😒

bademkiz yorumlarınızı okudum. Kilonuz yok. Bir spor salonuna yazılın bölgesel zayıflama istediğinizi söyleyin işe yarayacak

kendimizi begenmedigimiz zamanlar elbette olabilir. hem uzerınde yarattıgın negatif enerjiyi baskılamak hem de gerçekten iyi görünmek istersen gülsuyuna nur suresini okuyup yuzune sürebilirsin günlük olarak 😌

bademkiz

Aynaya bakıp kusur ararsan kusur çok. Benim bir arkadaşım var. Her konuşmamızda bir yerini yaptırmaktan konuşur. Bu bence kendini sevmemekten kaynaklanıyor. Kendini sevmen için de birinin seni övmesine gerek yok. Aynanın karşısına geç ve her gün kendini sevdiğini söyle. Beğenmediğin yerin varsa da asla birinin yanında söyleme, eşinin bile…

Sonra da kendinde beğendiğin şeyleri öne çıkar. Popo için de evde bile hareket yapabilirsin. Ben sırf modum yükselsin diye sabah uyandığımda aynaya bakıp “günaydın güzellik” diyorum 😂 çok mu güzelim? Yoo, uykusuzluktan göz altlarım mosmor ama sırf kendimi aşağı çekmemek için böyle yapıyorum. Umarım sende de işe yarar 🥰

bademkiz bende 43 kiloydum evlendiğimde şuan 53-54 kiloyum bacaklarım çırpı gibiydi seni çok iyi anlıyorum göğüslerim alt gövdeme göre hep büyüktü hiç etek şort giyemedim sporla bölgesel incelmeyle halledilebilir bence

bademkiz bence şu düşünceyi kafandan at ve kurtul spor yapılır göbek erir squat yapılır popo şekillenir popo mix ye yapabilirsiniz ilk kendinizi sevin vücudunuzla barışık olun

melebek aynaya bakıp kusur aramama gerek yok ki ortada zaten her şey. Daha dün annem dedi popon neden kaybolmuş iyice diye. Ben bakmasam da hatırlatan çok sağolsunlar

bademkiz canım dünyanın en güzel insanı da olsan insanlar kusur bulur ve seni aşağıya çeker sende kendini kötü görürsün biri sana öyle birşey diyince kırıldığını üzüldüğünü söyle kendini sev süslen ve gerçekten ne kadar güzel oluğunu gör aynaya o gözle baktığın için öyle görüyorsun

etoile aşkım saçmalama istersen biz güzeliz her halimizle hemde özgüvenini kaybetme lütfen 🙏🏻 hep kocanın yüzünden böyle düşünüyorsun

MAddi durumunuz iyi olunca vücut şekillendirme operasyonlari var herşeyin bir çaresi var Allah sağlıktan etmesin.boyle konusup özgüvenini düşürme:) herşey yoluna girer inşallah Allah daha başka büyük dertler. Vermesin

Afrodit aşkım benim ozguven tavan 😂😂😂 ben kilo noktasında aynı ben diye kasttetmistim aşırı kilo aldım ya 😂