bademkiz senin ihtiyacın olan güzel bir beslenme programı ve egzersiz. Plates ile vücudunu şekillendirebilirsin aynı zamanda squad diye bir hareket var popo yapıp şekillendirmek için kendi ihtiyacına göre programını hazırla. Sana bir youtuber tavsiye edeceğim plates için dersleri güzel. Tuğçe irtem. İlk ay başlangıç programıyla alıştır vücudunu. Önce leslie ile vucüdunu ısıt 15 dk yetecek. Soğuk kaslar ile hemen egzersiz yapılmaz. 5 6 hafta sonrası istersen diğer programlarına devam edersin istersen bölgesel çalışırsın.

etoile öyle birşey maalesef ama hamur işi azaltıp su ve hareket çoğalınca gidiyor

bademkiz herkesjn farklı işte ben de hiç giyinmeyi istemiyorum. Eskiden çeşit çeşit giyinir çıkardım şimdi ne giysem yakışmıyor

bademkiz yooo çaresi var. Hemen spor salonuna gidip sıkı bir spor yapıyosun. Bak o vücud nasıl taş gibi oluyor

Afrodit işi hateket çok yok. Hamur iside epey var. Abur cuburcuyummmm karnımı hep böyle doyuruyorum. Hani yemek yapayım falan yok bende. Ya dışardan söylerim ya da abur cubur

Afrodit benim bir yardimciya bir bakıcıya ihtiyacım var. Bir de şoföre cidden buna ihtiyacım var

Afrodit biliyorum ama tatlım yani o kadar sağlıklı beslenemiyorum yalnızlıktan. Bunalımda değilim ama bebeğim memeye bağımlı uyumuyir yani çok yoruyor beni bende yemekle falan zaman kaybetmek istemiyorum. Boş bir zamanım olursa dışarı cikiyirym yoksa evde catlarim

Afrodit benim ki çok çok erken dış cikardi düşün 9 ay olmasına 13 gün var 6 dışı var iki tane daha cikiyir

Afrodit bwnimki de sabaha kadar emiyor gündüz emiyor . Emmedigi de oyun istiyor

etoile aynı aynı deli gibi bağımlı memeye gündüz sorun yok ama gece uykusuz kalmak zor geliyor