Merhaba hanimlar ben daha önce lazer yaptıran biriyim ama hastaneye gidiyordum. Çalışan kişi değiştiği için memnun kalmadım bıraktım. Şimdi bilinen bir güzellik merkezine paket aldım. Normalde sadece genital için söylüyorum benim her seansim hastanede 15 20 dakika sürüyordu yani süreyi uzun tutuyordu derece en yüksek diyordu ama çok acı olmuyordu. Şimdi yaptırdığım güzellik merkezi 5 6 dakika tuttu işlemi en yüksek değildi enerjisi ama canım acıdı. Ilk gittigim yerde defalarca aynı bölgeden geçilirken suan 2 3 kere falan geçildi aynı bölgeden. İkisi de diode buz başlık makine.
Simdi sorum şu.
Sizin suresi uzun mu kisa mi sürüyor? Defalarca geçiliyor mu ? Şok oldum kaldim 😵‍💫

gshande bende sadece 1 seans gittim yeni başladım ama benimde kısa sürdü dediğiniz gibi 2 kere felan geçti herhalde acıdan pek anlayamadım onu çünkü

uzunkiprikk eski gittiğim yerde uzun sürüyordu normali ne hangisi uygun bilemedim bakalım dökülme olacak mı bu ay. Ne kadar geçti üstünden dökülme oldu mu ?

gshande lazer epilasyon yapiyorum guzelik merkezim var 3 4 dakikakada genital lazerini bitiriyorum tabi kişinin aciya dayanikli olmamasi sureyi degistirir

kocasininbirtanesi önceki gittiğim yerde daha uzun sürüyordu ve aynı yerden daha fazla geçiyordu canım yanıyordu yine ama devam ediliyordu. Şimdi canım daha çok yandı ama dayandım erken bitti ve az geçti aynı yerlerden. Normali bu mu yani

gshande genital ve koltuk altı 5 seans gittim yarısı duruyor daha

gshande dökülme oldu tabii ama bazı yerlere hiç vurmamış gibi geldi bana ilk defa lazere gidiyorum nasıl oluyor bende tam bilmiyorum

uzunkiprikk daha ilk seansta hepsi dokulmuyor zaten kılların evreleri var 3. Dönem dersek 1. Donemde uyanik olanlar dökülüyor sonra 2. Dönem de uyanık olanlar sonra 3. Falan tabi bu basit bi anlatım bilimsel anlatımını okumuştum. Yani lazer uyanık olan kızlara tahribat uyguluyor. Diğerleri uyanınca onlara da aynı işlem oluyor

aynisi inşallah biter acıya değsin. Ben eski gittiğim yere göre aslında dökülme yaşadım bayagi ama %50nin altı çünkü yapan hanım değişince yeni gelen tecrübeli degildi

merhaba canım
              estetisyen olmak için okunan bir bölüm varmış 4 yıllık o bölümü bitirmiş biriyle konuştuklarımı anlatayım
              bende aynı şekilde gittiğim bir merkezde canım acıyordu yine buz lazerdi ama sonraki gittiğimde sıfır acı hatta biraz derecesini arttırmalarını istemiştim dinlediğime göre buz lazer ıpl ve diod olarak ayrılıyormuş
              güzellik merkezi seçerken önemli olan cihazdır ıpl kılları uyutur dıod bitirir ama hiçbirinde %100 sonuç olmaz zaten demişti
              ve 100 den fazla cihaz varmış yani okurken cihaz cihaz öğreniyorlarmış bir cihaz mesela başlığı küçük olur etrafa çok ışık yaymaz hiç acı olmaz ve birçok kez geçilebilirmiş aynı bölgeden ama diğer bir cihazda başlığı daha geniş olur biraz canın acır odaya yayılan bir ışık yayar demişti
              ayrıca derecesinin yüksek olup sürenin az olmasındansa derecenin düşük olup birçok kez geçilmesi daha iyiymiş
              bunları anlatmıştı umarım işine yarar biraz uzun oldu🤭🤭💞💞🫶🏼🫶🏼💌💌💌💌

23 gün sonra

sue benim gittiğim iki cihazda ipl değil ikisi de diode başlık aslında ama kullnilislari farklı. Geç gördüm kusura bakmayın, Teşekkür ederim 🙂