Kızlar iki gündür yeni eve taşındıım bana cehennem hayatını yaşattılar evimden çıkmak bilmiyorlar biri geliyor biri gidiyor tam gidecek dinlenecem diyorum başka biri geliyor hiç birini istemiyorum hayatımda çok bunaldım yardımcı olsalar anlarım o kadar düşüncesizler ki; dün bebeğimi (4 aylık )uyuttum hızlıca evin temizliğidir yemeğidir her şey hazırladım eşim gelince güzelce giyinip karşılayayım kapıdan içeri girince öpeyim sarılayım istedim ama eşim gelmeden kaynanam görümcelerimi gönderdi sonra eşim aradı kardeşimi de (erkek )buraya getireceğim birlikte yemek yiyeceğiz dedi sinirlerim hopladı zaten ondan sonra kaynamam diğer kızı ile geldi yani anlayacağınız o kadar berbattı ki dün her şey geçiyorum eşimin düşüncesizliği yeni evimiz ilk yemeğimiz birlikte olacak kardeşin ne diye getiriyorsun kardeşinin yanında rahat etmediğimi biliyor çocuk emziriyorum zırt pırt içeri gelir gider o kadar düşüncesiz aklı yok denilecek kadar az geldiler oturdular hepsinin önüne yemek koydum ben yemedim diğer odaya gittim çocuğumu emzirmeye gidince de bulaşıkları öylece bırakıp çıktılar sadece Allah’a havale ediyorum bugün yine kardeşini getirecek sanırım çok moralim bozuk siz olsanız ne yapardınız
Eş ve ailesi çok bunaldım
Oglunasik eşimi karşıma alıp ciddi bir şekilde konuşurdum bu konuda denge kuracak olan eşiniz. Yeni bir ev, yeni düzen hele ki küçük bir bebekle. Hadi görümcelerin anlayışsız insanlar ama eşinin öyle olmaması gerekiyor. Her gün her gün sen onları mı ağırlayacaksın. Bir an evvel konuş
- Düzenlendi
belladonna konuştum fayda vermiyor ailemi istemiyorsun diyor ben düzenini oturtmak istiyorum rahat etmek için ayrı eve geçmek istedim dedikçe o aynı lafı tekrarlıyor ailemi istemiyorsun he doğru orası hiç birini istemiyorum ama bu denli de kaba bir şekilde istemiyorum demem
Hakikaten bazı insanlar sabır abidesi gibi.
Oglunasik doğru bir davranış degil tabiki sana sormadan bu şekilde davranması etmesi ayrıca düşünmemiş gerçekten de ilk evimizde ilk yemegimizi baş başa yememiz lazım ailem sonrada gelir demesi lazım mı ama maalesef ki düşünmemiz eşiniz ayrıca çocuklu bir kadın evinde bulaşığı öylece bırakıp gitmek doğru degil hayır yıkamıyorsan bile pisliğini al suya tut kenara koy o kadına yardım edersin en azndan bunu bile düşnmemişler bak benim görümcem 1ay önce burdaydı senede 1kere geliyor istanbulda evli evime geldiği zaman birlikte içer birlikte yıkarız birlikte kaldırıdız ben cocuga bakınca mutfağıma kadar girer dolabıma kadar siler çıkar
Deleted_12 nerde bizde öyle görümce Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyelim
Oglunasik amin bacım görümce iyi kaynana kötü bendede slsk😂
Oglunasik ulan hadi geldiniz düşüncesizler bulaşıkları yıkayın bari hep şunu düşünürüm kendi kızları olda böyle yaparlar mı acaba ?
Oglunasik eşinin savunması hazır demek ki “ailemi istemiyorsun” farkında değil sanırım kendisinin de artık bir ailesi, düzeni var ve o düzeni bozmamak bozdurmamak zorunda Allah sabır versin bacım
Oglunasik bı benzerini lohusa iken yaşadım. Ya bu konuda hakkımı helal etmiyorum. O an ki durum için diyorum. 8.5 ay oldu ben halen unutmadım. Aklıma geldikçe sinirleniyorum. Esimede bu konuda ki ofkem bitmiyor. Çünkü ona da hakkımı helal etmiyorum. Yani lohusa iken herkesi yemeği çağırdı etti beni düşünmedi. O anlar için diyorum. Geçmiyor nasıl kinlendiysem. Şimdi eşimle çok iyiyiz sorun yok ama o konuyu affetmeyecegim. Yıllar geçse de affetmeyecegim
Oglunasik Allah sabır versin 1 yıllık evliyim. Evliligimin 6. Ayında bize taşındılar sonra hepsi gitti kaynım bizimle yaşıyor. Bebegim yeni doğdu surekli göğsümde ve odamdan çıkamıyorum bu yüzden bende bunaldım. Kendileri gitti eşyaları benim evimde. Evimin içine sıçtılar