Kızlar iki gündür yeni eve taşındıım bana cehennem hayatını yaşattılar evimden çıkmak bilmiyorlar biri geliyor biri gidiyor tam gidecek dinlenecem diyorum başka biri geliyor hiç birini istemiyorum hayatımda çok bunaldım yardımcı olsalar anlarım o kadar düşüncesizler ki; dün bebeğimi (4 aylık )uyuttum hızlıca evin temizliğidir yemeğidir her şey hazırladım eşim gelince güzelce giyinip karşılayayım kapıdan içeri girince öpeyim sarılayım istedim ama eşim gelmeden kaynanam görümcelerimi gönderdi sonra eşim aradı kardeşimi de (erkek )buraya getireceğim birlikte yemek yiyeceğiz dedi sinirlerim hopladı zaten ondan sonra kaynamam diğer kızı ile geldi yani anlayacağınız o kadar berbattı ki dün her şey geçiyorum eşimin düşüncesizliği yeni evimiz ilk yemeğimiz birlikte olacak kardeşin ne diye getiriyorsun kardeşinin yanında rahat etmediğimi biliyor çocuk emziriyorum zırt pırt içeri gelir gider o kadar düşüncesiz aklı yok denilecek kadar az geldiler oturdular hepsinin önüne yemek koydum ben yemedim diğer odaya gittim çocuğumu emzirmeye gidince de bulaşıkları öylece bırakıp çıktılar sadece Allah’a havale ediyorum bugün yine kardeşini getirecek sanırım çok moralim bozuk siz olsanız ne yapardınız