siyahsls etoile ayy inşallah ya ama yeni doğum yaptığım için adetim henüz çok düzene girmedi ondan dolayı korkum var
Afrodit Yasak_elma geliyor Ebubekir bebek ahhaha benim annemde kardeşim 6 aylıkken kazayla hamile kalmış
Yasak_elma siyahsls Hangi marka kondom kullanıyorsunuz ki demekki eşine bol geliyordu cıkmış ve hissetmemiş
Yasak_elma Afrodit 😂aynen.Kız benim annemde bana spiral olmasına raģmen hamile kalmış mucize bebeğim ben😂🙈
Yasak_elma siyahsls Ozaman kocanın şeyi zayıflamış 😋Şaka kuzum saka onlarında bedenleri var eşin S beden kullanması lazım bundan sonra
kanalize siyahsls ben yeni evlendiğimde iki sene dkh ile korundum çok memnundum doğumdan sonra devam kiminin vücuduna uymuyor memnun kalmayan da var ama ben aşırı memnundum 🙂
Meraktan siyahsls bende şaşırıyorum nasıl kazayla olur diye umarım başıma gelmez 🤣inşallah kalmazsın sende valla çok gülerim bi ay sonra hamileyim diye post açma 🤯😄😄
siyahsls Meraktan ayy Allah olmayanlara versin yok yok😂 bende inanmıyordum bu kaza olaylarına onlar bilerek yapıyordur diyordum hep
belladonna siyahsls şu saatten sonra hakkında hangisi hayırlısıyla öyle olsun öyle düşün yoksa daha da strese gireceksin daha küçük bebeğin var birde bu strese sokma kendini oladabilir olmayadabilir