HurremSultan Yasak_elma ay bende çıkartmak istiyorum ama korkuyorum bebekden🥺 hamile kalmak keşke istemeyince olmasa
Yasak_elma HurremSultan O işler öyle olmuyor işte keske öyle olsa dua ede ede korunurduk negüzel oh😀😀Neden çıkarttırmak istiyorsun ki kuzu sen rahat degilmisin spiralle
Den2017 siyahsls yani adete az var ihtimal çok düşük ama düzene girmedi diyosun. Keşke doktora sorsaydın onlar yumurtayı görüyor olgunlaşmışmı yumurtlama dönemimi falan diye
Yasak_elma Afrodit Cıkartınca kimisi aylar sonra hamile kalıyor kimisi günler sonra bu bünyeye göre değişiyor
tazeaanne siyahsls ayyyyy en korktugum seyy 😳😳 öyle bir şey olur mu diye hep eşime soruyordum çıkmaz yerinden felan diyordu bu postunuzu göstereceğim yeni fobim belli oldu🫣 size de geçmiş olsun 🙏🏻
Anneveoglu siyahsls emziriyorsaniz sütünüz bir müddet koruyor diye biliyorum hayırlısı olsun stres yapmayın bebeğe geçer adetinizde gecikir
HurremSultan Yasak_elma kanka adet sürem aşırı uzun ha normalde zaten 8 gündü şimdi sayamıyorum çok gün suruyor🤪 kanamam asiriydi bu ay normale döndü ama oğlumun yaş gününe kadar bekleyebilirim belki günü de kısalır
Yasak_elma HurremSultan Nezamanadan beri kullanıyorsun zamanla rayına oturuyormuş adetlerin günü kısalıyormuş
HurremSultan TombulHatun kankaaa Yaaaa xgsnixjx naoim istemiyorum bebek 😂 ama kocamı da özlüyorum gxbsx birde şey yaparken gözüm dönüyor ahahha içime şey etsin istiyorum 🤪🤪