Den2017 siyahsls yani adete az var ihtimal çok düşük ama düzene girmedi diyosun. Keşke doktora sorsaydın onlar yumurtayı görüyor olgunlaşmışmı yumurtlama dönemimi falan diye
Yasak_elma Afrodit Cıkartınca kimisi aylar sonra hamile kalıyor kimisi günler sonra bu bünyeye göre değişiyor
tazeaanne siyahsls ayyyyy en korktugum seyy 😳😳 öyle bir şey olur mu diye hep eşime soruyordum çıkmaz yerinden felan diyordu bu postunuzu göstereceğim yeni fobim belli oldu🫣 size de geçmiş olsun 🙏🏻
Anneveoglu siyahsls emziriyorsaniz sütünüz bir müddet koruyor diye biliyorum hayırlısı olsun stres yapmayın bebeğe geçer adetinizde gecikir
Yasak_elma HurremSultan O işler öyle olmuyor işte keske öyle olsa dua ede ede korunurduk negüzel oh😀😀Neden çıkarttırmak istiyorsun ki kuzu sen rahat degilmisin spiralle
HurremSultan Yasak_elma kanka adet sürem aşırı uzun ha normalde zaten 8 gündü şimdi sayamıyorum çok gün suruyor🤪 kanamam asiriydi bu ay normale döndü ama oğlumun yaş gününe kadar bekleyebilirim belki günü de kısalır
Yasak_elma HurremSultan Nezamanadan beri kullanıyorsun zamanla rayına oturuyormuş adetlerin günü kısalıyormuş
HurremSultan TombulHatun kankaaa Yaaaa xgsnixjx naoim istemiyorum bebek 😂 ama kocamı da özlüyorum gxbsx birde şey yaparken gözüm dönüyor ahahha içime şey etsin istiyorum 🤪🤪
TombulHatun HurremSultan ahahah bu konuda sana takılmadan duramıyorum 😂 kanka prezervatifle de içine boşalıyo 😂