blackhoney Minnakelifim korkunun ecele faydası yok yavru. Test yap. Hamileysen de eninde sonunda öğreneceksin zaten. Nereye kadar bilmiceksin
premise Minnakelifim Kan ve idrar testi disinda nasi ogreneceksin evde kiz 😁 Korkunun ecele faydasi yok gercekten 10 gun gecmis test alip yapman lazim ya da kan vermen lazim baska turlu anlayamazsin
Askokuskom Minnakelifim korkuyosanız neden korunmadınız 😂 geri çekilme bi korunma yöntemi değil. Kan ve idrar tahlili dışında nasıl öğrenmeyi düşünüyorsunuz
Etipetito Minnakelifim Bebeğin cinsiyeti belli oldu hâlâ diyor acaba hamilemiyim hdkdk😂😂 Şaka şaka test yap öğren için ferahlasın korkunum ecele faydası yok😁
HurremSultan Minnakelifim esin alttan fener tutsun bebek ışığı görüyorsan el salla desin hxshxx kiz test yapmasan nasıl anliycaksun zgakhxx
misraxerol Minnakelifim benimde adetim 10 geciikti 2 kere test yaptım negatif belki sizinde negatif cıkar
pakize34 ikizlerim 8 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrenmiştim, üçüz gibi büyüttük biraz zor oldu, sıra şimdi okul zamanında daha strsli günler bizi bekliyor hepsi ile aynı anda okuma yazma nasıl öğreneceğiz bakalım. 😃hakkında hayırlısı olsun