blackhoney Minnakelifim korkunun ecele faydası yok yavru. Test yap. Hamileysen de eninde sonunda öğreneceksin zaten. Nereye kadar bilmiceksin
premise Minnakelifim Kan ve idrar testi disinda nasi ogreneceksin evde kiz 😁 Korkunun ecele faydasi yok gercekten 10 gun gecmis test alip yapman lazim ya da kan vermen lazim baska turlu anlayamazsin
Askokuskom Minnakelifim korkuyosanız neden korunmadınız 😂 geri çekilme bi korunma yöntemi değil. Kan ve idrar tahlili dışında nasıl öğrenmeyi düşünüyorsunuz
Etipetito Minnakelifim Bebeğin cinsiyeti belli oldu hâlâ diyor acaba hamilemiyim hdkdk😂😂 Şaka şaka test yap öğren için ferahlasın korkunum ecele faydası yok😁
HurremSultan Minnakelifim esin alttan fener tutsun bebek ışığı görüyorsan el salla desin hxshxx kiz test yapmasan nasıl anliycaksun zgakhxx
misraxerol Minnakelifim benimde adetim 10 geciikti 2 kere test yaptım negatif belki sizinde negatif cıkar
pakize34 ikizlerim 8 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrenmiştim, üçüz gibi büyüttük biraz zor oldu, sıra şimdi okul zamanında daha strsli günler bizi bekliyor hepsi ile aynı anda okuma yazma nasıl öğreneceğiz bakalım. 😃hakkında hayırlısı olsun
Minnakelifim HurremSultan HaHasmeftune yaptım tek çizgi çıktı çok şükür. Yarın doğum kontrol hapı başlıycam
A1L2 Minnakelifim Adet olmadan lütfen alma böylr şeyler yaa varsa Ablam 15 gün geçtikten sonra test yaptı çıkmadı bir hafta daha bekledi gitti keseyi gördü