delihatunum bana kumar uyuşturucu gibi geliyor, çünkü bağımlı olduğu bişeye ha bire yatırım yapıyor , kaybettiğini bile bile , belki kazanırım kafasıyla bir sürü yatırım yapıyorlar , azıcık serdar ortaçtan örnek alsınlar adam diyo oturduğum semtteki bütün evler villalar benimdi bı bataklığa girdim herşeyimi kaybettim bı oturduğum ev bide arabam var dedi belki de eşiyle boşanma sebebi buydu bilemeyiz bana göre ne kadar seversen sev o insan o illeti bırakmadığı sürece mutlu olamazsın, baksana arabaya kadar kaybetmiş , kaybetmesini geçtim üstüne borç yapmış bide utanmadan ukala ukala konuşuyor , eşine diyeceğin bi çift kelime var, YA BİZ YA DA O KUMAR, diceksin eğer kumar derse , yerinde olsam eşyamı toplayıp babam çağırmışken oraya giderim , anası babası ödesin kumar borcunu , 1ay ödeyip sonra dicekler bizim senin gibi oğlumuz yok diye , sevgiyi bir köşeye bırak çocuğunu kumrbaz birinin yanında büyütmek istermisin? S.ke s.ke ödiceksin diyen bir adam yarın bir gün kafana vura vura elinde avcundaki parayı alır sevgi bir yere kadar..