pakize34 en azından kazandığını kendine çocuğuna harcarsın, kocanın kumar borcuna gitmez, sen kazandıkça o kumara devam eder nede olsa eşim çalışıyor para geliyor der, borçlandığı miktarda yüksek kısa sürede bitmez, bazen sevmek yetmiyor
muba delihatunum sana diyeceğim tek sey bırak ve kaç kaynım oynadı hala oynuyor tefeciye bile bulaştı eşim ödedi esinin ailesi ödedi 3 kez aldi tefeciden para yine aynı yine aynı 7 8 sene oldu evinde ekmek parası yok diyebilirim biz saldık artık eşi ile hergun birbirlerini yiyorlar yurtdisinda çalıştı 3 sene adam geriye 500 bin borçla geldi eşi çocukları benim evde yedi 2 sene sabah öğle akşam kirasını eşim veriyordu biz pes ettik eşi etmedi şimdi tarlada çalışıyor çocuklarına bakmak için kaynımda yine yok yine yok oda iddia sadece bu hale getirdi onları 3 kazandı 10 verdi ilk oynadığında karısı ses etmedi 7 8 senedir resmen sürünüyorlar biz ve ailesi olmasak evde iki çocuğu ile açlıktan ölürlerdi artık çocukları büyüdü oda saldı peşini bizde saldık şimdi tarlada çalışıyor gerisini sen düşün iste
delihatunum muba gerçekten çok yazık 😢 neden böyle yapıyorlar anlamıyorum neden bu iradesizler anlamıyorum 😔
Goat delihatunum ay 15 bin ödeme yapacağımı söyledi yani ben çalışıp ödeyecekmişim ben aldığım maaşla evi çevirecekmişim kendisi borçları ödeyecekmiş bende bok çalışırım ne bok yersen ye dedim bana s.ke s.ke çalışacaksın dedi çalışmazsan sen bilirsin dedi Gidip gitmemeyi düşünmeyi bırak böyle laftan sonra ben daha da farklı şeyler düşünmeye başlardım ki her ne kadar seversem seveyim sevgisinden gebereyim böyle laf edilmez, senin verdiğin sevgiyi senin verdiğin değerin karşılığı bu demekki. Kızmada ben ne düşünürsem direk söylerim ama eşin resmen oyun arsızı olmuş, bağımlı olabilir ama bir insanda hiçmi irade olmaz kendini tutmaz benim çocuğum var karım var demez, çocuğumun rıskını neden oyunlara vereyim demez. Bi maddi sıkıntısı olur calistigi yetmez pahaliliktan yetistiremez sana calis falan der onu anlarım ama sırf kendi iradesizligi yuzunden onca borç yapıp sana calismak zorundasın demesine sinir oldum sanami guvenmis onca oyuna para yatirirken. Cocugumu dusunuyorum demissin ama esin senin kadar ne cocugunu nede karisini dusunmus cocugun psikolojisi guzel ortamda yetismesi icinde bence iyice karar ver ben olsam dedigim gibi farklı davranırdım
Ask_hosmus delihatunum babasına bunu yapan karısına neler yapar sen düşün artık, o yüzden düşün taşın iyice , ileriyi düşün şuanı değil, seviyorsun anlıyorum ama çocuğun için mantıklı düşünmen lazım
Enerciii delihatunum bacım asla düşünme bugün kalk git baban hazır kucak açmış O adam ders almadan asla Burnu sürtülmez bak Sen işe başlamadan elinizdekiler gitmişken birde Tekrar oynamış eksiye düşmüş borçlanmışsınız yani Şuan sen çalışıp taksit ödersen asla Bırak az aksine evin ihtiyaçlarından kısar yine okur valla git bi dank etsin anası babası bi Kulagını çeksin sonra da Orda burda haberlerde duuyoruz şöyle yaptı borç vardı diye insanlar birazda kendi beynini kullanıp düşünecek nereye kadar ite kaka götürcek bu düşüncedeki adamı
400634 delihatunum Ağır ahlaksız bu kocan, ay bunlar gibileri karısınıda masa da meze yapar. Kesinlikle boşannn
emiiceyyy delihatunum Senin çalışmanın da verdiği rahatlıkla sürekli oynamaya devam edecek ve o borçlae sürekli azalacağı yerde artacak yaptığından pişman olan bı insan s.ke s.ke çalışıcaksın demez çünkü. Git babanın evine arkanda duran varken daha fazla saygısızlık yapmaya devam ederse boşan değiştiğinden emin olmadan da geri dönme sakın çünkü bağımlılık tamamen arkadaş ortamı da çok fazla etkiliyor benim eşimde oynayıp karta girdi banada ne zaman işe başlayacaksın diyor erteleyebildiğim kadar erteliyorum biz kimsenin borcunu ödemek zorunda değiliz ve onlarla bunun için evlenmedik oynamıycam diye söz verdi bende bekliyorum yüksek meblaada bişey oynarsa eşyalarımı toplayıp gidicem annemin evine
emiiceyyy delihatunum O parayı kazanmak için kaç saat çalışıyorlar insan harcamaya kıyamaz ama işte hırs tamamen 😔
aykirikadin Tedavi olmali.yoksa kendini de yakar.seni de yakar. Kumar bataklığinda bırakıp gitsen.yalniz kalacak. Kurtarmaya bak.aileni sevgini eşini
delihatunum aykirikadin nasıl kurtarabilirim bilmiyorum bende yuvamı bozmak istemiyorum ama böyle giderse olmayacak 😞
buzdankalpler delihatunum paşalar paşası kocan da ailesine önem verseydi kumarı oynadıktan sonra sana s.ke s.ke ödeyeceksin demezdi. Kocanın sana karşı olan saygısızlığı ile söylemem gerekirse yiyemeyeceği y.rr.ğın altına yatmacaktı. Kumara olan bağımlılığından sonra yüzü kızarıp ailemin yüzüne nasıl bakarım diyeceğine şu saygısızlığa bak. Çocuk var diye gidemeyeceksin bağlısın diye mi düşünüyo bu adamlar nedir çocuktan sonra özgüven patlaması yaşıyolar. Git kız babanın evine bak bu şerrin altındaki tek hayır babanla aranın düzelmesi bak ne güzel dağ gibi ardında duruyo koruyo kolluyo
delihatunum buzdankalpler babam dedi gelicem oraya konuşmaya sahipsiz sanmasın seni dedi babası arıyor eşimi açmıyor telefonları babamla bile konuşacağını düşünmüyorum tartışır bana diyoe baban mı düzeltecek beni diye yani ne emmeye geliyor ne gömmeye
buzdankalpler delihatunum ay şaka gibi. Yamuk yumuk bi zihniyete sahip olduğunun farkında düzelmeye de niyeti yok belli. Bu adamdan ömür törpüsü harici bişey olmaz. Böyle bir adam bu saatten sonra sanma ki en azından babalığı iyi yapacak. Allahtan belasını bulmadan da akıllanmaz. En azından sizi de yakmasın kendiyle beraber. Uzaklaş bu adamdan. Hatta kaç kurtar kendini de çocuklarını da.
delihatunum Deleted_12 yok canım babam gelecek konuşmaya babam babasıyla konuşmuş oda tamam siz bilirsiniz falan demiş akşam annesi geldi tek laf etmiyor kadın hiçbirinin umrunda değil eee bende ailemi sokarım araya o zaman babam demiş babasına gelcem oraya konuşmaya eğer düzelme olmazsa çeker alırım kızımı çocuğunu eşimde akşam gelmiş bana diyor siz hayırdır kimin çocuğunu kimden alıyorsunuz 🤣 dedim oyun oynarken çocuğunu düşünmedin şimdi mi aklına geldi hala bana diyor ki sen borç ödemeyeceksin aldığın maaşla evi geçindireceksin ya dedim bi siktşr git