delihatunum ay 15 bin ödeme yapacağımı söyledi yani ben çalışıp ödeyecekmişim ben aldığım maaşla evi çevirecekmişim kendisi borçları ödeyecekmiş bende bok çalışırım ne bok yersen ye dedim bana s.ke s.ke çalışacaksın dedi çalışmazsan sen bilirsin dedi
Gidip gitmemeyi düşünmeyi bırak böyle laftan sonra ben daha da farklı şeyler düşünmeye başlardım ki her ne kadar seversem seveyim sevgisinden gebereyim böyle laf edilmez, senin verdiğin sevgiyi senin verdiğin değerin karşılığı bu demekki. Kızmada ben ne düşünürsem direk söylerim ama eşin resmen oyun arsızı olmuş, bağımlı olabilir ama bir insanda hiçmi irade olmaz kendini tutmaz benim çocuğum var karım var demez, çocuğumun rıskını neden oyunlara vereyim demez. Bi maddi sıkıntısı olur calistigi yetmez pahaliliktan yetistiremez sana calis falan der onu anlarım ama sırf kendi iradesizligi yuzunden onca borç yapıp sana calismak zorundasın demesine sinir oldum sanami guvenmis onca oyuna para yatirirken. Cocugumu dusunuyorum demissin ama esin senin kadar ne cocugunu nede karisini dusunmus cocugun psikolojisi guzel ortamda yetismesi icinde bence iyice karar ver ben olsam dedigim gibi farklı davranırdım