Etipetito ay ben de taktıralı 1 yıl oldu hep geri çekilme oldu korkuyorum içime boşalırsa daha dün kontrole gittim yerinde napsam acaba 😄😄

ebra Vala spiral garanti değil ama napalim artik😂 sen enazından geri çekilme yapiyosun benim eşim asla geri çekilmez en sevdiği şey geri çekilmemek😂😂😂

Etipetito yaaa ben de yüz versem o da hiç çekilmez ama 2 çocuktan sonra korkuyoruz ikimiz de🤣🤣🤣

ebra Benimde 3 çocuk var korunalim yoksa 4 numara gelir diyorum bişey olmaz daha güzel diyor😄

• ebra bunu yanıtladı.

Etipetito bi cesaret yaparmışım ben dee neyse yumurtlama gününe denk getirmeyim bi şey olmaz inşallah 🤣🤣

vodi benim hep düzensizdi. Çoğunlukla düzenli şu an

vodi adet düzenliliği bende şu şekil yaptı adetim 4 yada 5 gün gecikirdi yada birkaç gün erken olurdum bide 7 günden 10 güne fln çıktı ilk aylarda ama şuan iyi gittikçe düzenli oluyor
            Ben spiralde bu durumdan çok rahatsızım adetim bitiyor yikanıyorum afedersin ilişki oluyor ilişkiden sonra birkaç gün daha leke şeklinde kanamam oluyor o biraz can sıkıcı

6 ay sonra

veraeyl canım bu durum düzeldi mi bende de aynı problem var 6 ay once taklidi hala 10 gun adet oluyorum hep öyle mi gidiyo senin baya olmus takılalı diye bi danismak istedim💫💜

Sevde_20 malesef çıkarana kadar hep 10 gün üzeri adet gördüm leke leke devam ediyodu birde benim spiralim kaymış ve bi kaç ay önce çıkarttırdım ve takan doktor ipini çok kısa kestiği için anesteziyle bayıltıp çıkarttılar şuan normal düzenime döndüm en fazla 6 gün kanamam oluyo bir daha da asla taktırmam spiralle bütün düzen çok bozuluyo bana eziyet gibi gelmişti çıkardığımdan beri çok rahatım ❣️

veraeyl nasıl korunuyosun peki şimdi cevabın için teşekkür ederim canım 🥰

veraeyl prezervatif benim canımı yakıyor 2. Dogumdan sonra öyle olamıyo ya sanırım cok ağrıyor ilişki sırasında da sonradan da …