Benimki de bakırdı ve beni sadece 1 sene korudu. Sonrasında bi baktım aaa oda ney hamileymişim. 2. Çocukta bu şekilde dünyaya gelmiş oldu 😂
Spiral taktıranlarrrr
blackhoney eyvah biz geri çekilmeye devam o zaman benim de tam bir yıl olmuş taktıralı 😂
Etipetito tam istediğim şey 😂 banada bundan lazım 😂😂
Ask_hosmus bence sen spiral+prezervatif+geri çekilme yap spiral tek kurtarmaz senii😂😂😂
veraeyl valla dikkat edin yani 😂 ben 3. Çocuktan sonra artık yeter dedim ve bağlattım. Artık böyle de hamile kalırsam bir Meryem ana bide ben kutsal kadınlar olarak tarihe geçicez 😂 töbe estagfurullah ya 🤣
- Düzenlendi
Askokuskom hormonlu olan Kan degerlerinize göre kararlaştırılıp takılıyor spiral yani hormon bozuklugu varsa size uygun olan hormonlu diye onu takıyorlar kesin çözüm degil kayma yapabilir Veya başka sorunlarda dogurabilir sonuçta yabancı bi cisim ama bence hergğn hap içmektense veya kondom takmaktansa spiral taktırıp şöyle 10 ayda birde kontrolünüze giderseniz üzerine birde geri çekilme yaparsanız bence en garanti yöntem olur . Zaten bi gidin taktırın üç ay bi deneyin vücudunuz kabul edecekmi yoksa çıkartılmasımı gerekecek o zöana bakılır duruma benim vücut kabul etmedi malesef . Ama olurda herşey yolunda gitti takıldı sakın aman sakın saldım çayıra mevlam kayıra hesabı yapmayın takibiniz yapın Kaydımı ettimi izleyin kontrollere gidin sonra bir bebiş merhaba demesin ha birde Bakır olanı devlet takıyordu 10 yıllıktı hormonlu kaç yıllık bilmem
blackhoney ahahahhahaha 😂 çıkarttırmayı düşünüyodum bu yazdıklarınızdan sonra direk vazgeçtim 😂
Askokuskom 2 yıldır kullanıyorum ekstrada korunuyoruz geri ceilmeyle gayet iyi ria takılı bakır sanirim
blackhoney yan etkileri oldu mu bağlatmanın normal içe boşalma yaşayabiliyorsunuz değil mi bu durumda
veraeyl bide geri çekilmeye devam edin. Hem spiral hemde geri çekilme daha güvenli olur sanırım 🙂
pakize34 ben 6 sene önce falan taktırmıştım. Tek yan etkisi hamile kalmam oldu 🤣
blackhoney bende üst üstte hamile kalınca spirale bile güvenemiyorum o yüzden mecbur ya prezervatif yada geri çekilme kullanıyoruz, monoton bir cinsel hayatımız olmasına rağmen aksılık sık yapmadığımız halde 4 sene içinde 3 çocuk sahibi olunca ister istemez korkuyorum, 4 çocuğu bakacak enerji güç yok, Allah olmayanlara versin
pakize34 zor valla canım ya. Bende 3 çocuk sahibiyim. Artık benimde canıma yetti. Bağlattım o yüzden. Sende bağlatsaydın keşke madem istemiyosun
blackhoney doktorum daha gençsin dedi tavsiye etmedi en azından kafa rahat olurdu, spiral yüzünden gecikmeler oluyor korku sarıyor adet olana kadar 😃
Tabi insan korkmaz mı ya. Ben 28 yaşımda bağlattım. Kaç olması gerekiyormuş ki yaşın ?
pakize34 Etiket yapmamışım 🤭
Askokuskom devlette taktım basit bir işlem ücretsiz. Bakır spiral
aynisi tamamen ücretsiz miydi gittiğinizde direkt taktılar mı bi gerekçe sordular mı 25 yaşındayım 7 aylık kızım var sorun olmaz heralde
Askokuskom çatala yatmak hamile kalmaktan iyidir yaaa başka çaremiz yok😅
Askokuskom ben de 26 yaş. Direkt taktılar. Kızım dört beş aylıktı