blackhoney yan etkileri oldu mu bağlatmanın normal içe boşalma yaşayabiliyorsunuz değil mi bu durumda

veraeyl bide geri çekilmeye devam edin. Hem spiral hemde geri çekilme daha güvenli olur sanırım 🙂

pakize34 ben 6 sene önce falan taktırmıştım. Tek yan etkisi hamile kalmam oldu 🤣

blackhoney bende üst üstte hamile kalınca spirale bile güvenemiyorum o yüzden mecbur ya prezervatif yada geri çekilme kullanıyoruz, monoton bir cinsel hayatımız olmasına rağmen aksılık sık yapmadığımız halde 4 sene içinde 3 çocuk sahibi olunca ister istemez korkuyorum, 4 çocuğu bakacak enerji güç yok, Allah olmayanlara versin

pakize34 zor valla canım ya. Bende 3 çocuk sahibiyim. Artık benimde canıma yetti. Bağlattım o yüzden. Sende bağlatsaydın keşke madem istemiyosun

blackhoney doktorum daha gençsin dedi tavsiye etmedi en azından kafa rahat olurdu, spiral yüzünden gecikmeler oluyor korku sarıyor adet olana kadar 😃

Tabi insan korkmaz mı ya. Ben 28 yaşımda bağlattım. Kaç olması gerekiyormuş ki yaşın ?

aynisi tamamen ücretsiz miydi gittiğinizde direkt taktılar mı bi gerekçe sordular mı 25 yaşındayım 7 aylık kızım var sorun olmaz heralde

Sevde_20 valla bak gecikeli 4 gün oldu dogumdan berı ılk defa bu kdr geciktim yusuf yusufum kdkdkd

Etipetito ay ben de taktıralı 1 yıl oldu hep geri çekilme oldu korkuyorum içime boşalırsa daha dün kontrole gittim yerinde napsam acaba 😄😄

ebra Vala spiral garanti değil ama napalim artik😂 sen enazından geri çekilme yapiyosun benim eşim asla geri çekilmez en sevdiği şey geri çekilmemek😂😂😂