blackhoney ahahahhahaha 😂 çıkarttırmayı düşünüyodum bu yazdıklarınızdan sonra direk vazgeçtim 😂
Spiral taktıranlarrrr
Askokuskom 2 yıldır kullanıyorum ekstrada korunuyoruz geri ceilmeyle gayet iyi ria takılı bakır sanirim
blackhoney yan etkileri oldu mu bağlatmanın normal içe boşalma yaşayabiliyorsunuz değil mi bu durumda
veraeyl bide geri çekilmeye devam edin. Hem spiral hemde geri çekilme daha güvenli olur sanırım 🙂
pakize34 ben 6 sene önce falan taktırmıştım. Tek yan etkisi hamile kalmam oldu 🤣
blackhoney bende üst üstte hamile kalınca spirale bile güvenemiyorum o yüzden mecbur ya prezervatif yada geri çekilme kullanıyoruz, monoton bir cinsel hayatımız olmasına rağmen aksılık sık yapmadığımız halde 4 sene içinde 3 çocuk sahibi olunca ister istemez korkuyorum, 4 çocuğu bakacak enerji güç yok, Allah olmayanlara versin
pakize34 zor valla canım ya. Bende 3 çocuk sahibiyim. Artık benimde canıma yetti. Bağlattım o yüzden. Sende bağlatsaydın keşke madem istemiyosun
blackhoney doktorum daha gençsin dedi tavsiye etmedi en azından kafa rahat olurdu, spiral yüzünden gecikmeler oluyor korku sarıyor adet olana kadar 😃
Tabi insan korkmaz mı ya. Ben 28 yaşımda bağlattım. Kaç olması gerekiyormuş ki yaşın ?
pakize34 Etiket yapmamışım 🤭
Askokuskom devlette taktım basit bir işlem ücretsiz. Bakır spiral
aynisi tamamen ücretsiz miydi gittiğinizde direkt taktılar mı bi gerekçe sordular mı 25 yaşındayım 7 aylık kızım var sorun olmaz heralde
Askokuskom çatala yatmak hamile kalmaktan iyidir yaaa başka çaremiz yok😅
Askokuskom ben de 26 yaş. Direkt taktılar. Kızım dört beş aylıktı
Sevde_20 dogru hahaha
Sevde_20 valla bak gecikeli 4 gün oldu dogumdan berı ılk defa bu kdr geciktim yusuf yusufum kdkdkd
aynisi ohh cok sevındım teşekkurler
ebra Vala spiral garanti değil ama napalim artik😂 sen enazından geri çekilme yapiyosun benim eşim asla geri çekilmez en sevdiği şey geri çekilmemek😂😂😂
Etipetito nasil yani spiral var diye icine mi bosaliyo ?