• +18
  • Regl döneminizde eşiniz nasıl davranıyor?

Ne zaman biteceğini ya da bittiğini soruyor mu?Yani biteceği gün için sabırsızlanıyor mu? Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama eşim odun gibi hiç sormaz 😂

aynisi sadece eşime has bir durum mu diye merak ettim ona göre konuşacam onunla,teşekkür ederim 🥰

elifberen hastayım diyorum adetliyken o da ne zaman iyilescen diyor😂 benim 5 gun sürüyor bazen 6 oluyor inanmıyor yalan söylüyosun diyor ben o donemdeyken asla bana dokunmasini bile istemiyorum o da öperyim sarılayım istiyor

elifberen ilk zamanlar daha dogrusu doğumdan hamilelikten once adetim 4 7 gun arasi surerdi beklwyemezdi duz duvara tirmaniyodu resmen daha adetim bitmeden zorla yapmaya calisirdi ben daha bitmedi fln derdim ama dogum yaptim 1 ay adetim suruyo hic umrunda deil kac kere konustum niye boyle onceden boyle deildi diye yoruluyorum diyo ne alaka ya ne alaka anlamıyorum ya

elifberen sadece ne zaman başlayacak diye soruyo. O da bir gün tam fikfik esnasında başladığından. Başladığı günden beri her gün sabah akşam bugün ağrın var mı iyi misin diye sorar ağrım varsa sen kalkma ben yaparım der. Sadece başlayacağı ve sancılı zamanları soruyo bitip bitmeyeceğini hiç sorduğunu hatırlamıyorum

elifberen soruyor 🙈 geçti mi karnın diyor 😂😂 yerim canım kocam ya geçti diyince olanlar oluyor tabi o şey demeye çekiniyor kanaman bitti mi demek yerine karnın geçti mi der 😚

elifberen Benim adetimin günü genelde hiç şaşmazdı eşimde bunu bildiği için atıyorum yarınsa bugun yapalımda yarından sonra kapalı olcak diye şaka yapardı 😁 bittiği günde aşağı yukarı günler belli ona göre sabah işe gitmeden derdi bugun son gündü bitmesi lazım akşama misafir cağırma diye bunun boyle kendince mesajları vardı 😂

elifberen yani pek sormaz bitince banyo yaptığımı biliyor zaten öncesinde üzerine gidersem bitti mi ki diye sorar bilmiyorum sürekli yanımda değil eşim o yüzden hatırlamıyorum 🤣🤣🤣

elifberen hergun sorar noldu bitti mi kanıyor mu az kaniyorsa yapim mi der😂😂😂

elifberen ilk yıllar çok sorardı şimdi artık sormuyor alıştı biticeği günü başlıyacağı günü benden daha iyi biliyor sürekli takip ediyor sağolsun bazen birgün uzun sürse neden bitmedi dün bitmiş opmaloydı diyor😅

İlk günlerde sormaz ama 4 5 gün geçtikten sonra sormaya başlar 😂

elifberen benimkide önceden 1 hafta sürdüğü için sorardı ya da agrimdan anlardı zaten duşa girdiysem bittiğini tahmin ettiği için pek sormadı şimdi azaldı gün sayısı 4 gün falan sürüyor pek sorun olmuyor yani bizim için

elifberen regl olunca Bi sinir geliyor bana anlatamam.
    Eşimde hiç sormaz bittiğini ne zaman sakin olunca hemen anlar 😄🕳️