Sorunun iğrençliğini biliyorum ancak Allah bağışlasın evlatlarımız,kız kardeşlerimiz vs var.Her gün tvde gördüğüm olaylar beni dehşete düşürüyor ve açıkçası evladımı nasıl koruyabilirim,ne yapabilirim diye düşünce içerisine giriyorum.
10-12 yaşlarımda bir gün annemle pazara gittik,pazar evimize yakın.55-60 yaşlarında bir adamın sürekli bana baktığını gördüm.Annem patates aldı birden arkamda adamın elini hissettim döndüm baktım adam ‘afedersiniz’dedi.Annem pazara devam edeceğini,aldıklarını eve götürmemi söyledi.Ben de gittim bir ara arkamı dönüp baktığımda o adamı gördüm.Eve nasıl koşa koşa gittim yaşadığım o korkuyu sizlere anlatamam zaten korktuğum için kimseye de anlatamadım.Günlerce dışarı çıkmadım okula gitmedim.Halbuki ebeveynler çocuklarını bilinçlendirirse,her şeyi bize anlatilirsin derlerse bence çok daha güvenilir olur.O zamanlar sosyal medya vs yok yani bu olaylar hep vardı sadece bu kadar duyulmuyordu.
Rabbim bütün çocuklarımızı korusun.
Hiç tacize uğradınız mı?
elifberen çoğumuz yaşıyoruz maalesef
elifberen yaşamayan var mı acaba
elifberen Malesef toplu taşımalarda dışarda bu tarz şeylerle sık karşılaşıyoruz temas olmasa bile gözleriyle sözleriyle de taciz ediyor ahlaksız köpekler, bir gün metrobüste şerefsizin biri yanıma oturdu uyuyor güya yavaş yavaş bacağını yaya yaya bacağıma değiyor kendimi çekmekten bacaklarım kasıldı dürttüm topla kendini diye bir süre sonra tekrar yayıyor bacağını yien dürttüm, tekrar yaymaya başladı eşarbımın üstünden iğnemi çıkarttım bacağını yaklaştırdığı an soktum bacağına bu bir zıpladı ahh diye öenmde ayakta duran adam hemen noluyo dedi yanmdaki kalktı ilk durukta indi. asla korkmayın böyele birşeyle karşılaşınca kız kardeşime de hep diyorum avazın çıktığı kadar bağır sen değil o utansın, böyle toplu taşımada kaç kere ben kalkp kız kardeşimi oturtmuşmdur yerime ben oturuyorum kardeim ayakta adam gelip arkasında duruyor kardeşim geri çekiyor kendini hemen kalktm ayağa kardeşime dedim geç otur adama dedim şimdi gel benim arkamda dur bakaym napıyorum ben sana. Asla tahammül edemem böyle şeye asla bu kardeim değil başka bir kasına kıza yapıldığını görsem de aynı şeyi yaparım
Hikayenin birebir aynısını ama daha kötüsünü yaşadım pazarlardan nefret ederim pazarda ben önden gidiyorum annem arkada kaldı durup durup arkama bakıyorum annem nerdendiyor 55 yaş civarı bir adamla sürekli göz göze geliyoruz ama hep arkamda kalıyor çünkü benn ilerliyorum neyse dedim korktum 13 yaşındayım neyin ne olduğunu biliyorum yaşıma rağmen adam öne geçsin diye durdum insanların yürüyüp önümden gecmelerini bekledim adam tam arkamda değildi ben sağdan yürüyordum o soldan sağ tarafa tezgaha geçti çaktırmadan bakıyorum adam yaklaştı yaklaştı üzerimde uzun elbise var altimda şort vajina kısmımi avucladi ilerldi ben kıpkırmızı oldum sesimi çıkaramadım çok kötü oldum döndüm birden gözyaşım aktı adam arkasına döndü baktı sırıtıyordu suratı hala aklımda dün gece uyurken eşim uykuda yakınlaştı ellerini gezdirdi sarılıp öptü sıçradım direk aklıma o an geliyor dünkü de ilk defa oldu hep öyle yapardık aslında
elifberen Gerçekten her yerdeler. Vee cok iğrenc birşey. Evett bende tacize uğradım, hemde birçok kez. Ve kimse bilmiyor benden baska.. Rabbim çocuklarımızı korusun. Vee ona göre bilinçlendirmeye calişacagim inşallah. 🙏🏻 Daha 2 gün önce yolda yürüyorum tırcının biri korna çalarak geçti bana. Hamile olduğum belli bide. Ahlaksız. Vee yine evli olduğumu bile bile Özel Güvenlik görevlisi hocam, silahı şöyle tutman gerekiyor diye uyarı yapma esnasında arkama geçip dayadığını hissettim bende hemen kenara cekildiimm çocuğumun olduğunu da biliyor yaniii. 🥴
Burnumageliyoduslkmsn eşinle paylaştın mı bu durumu?Ben uygun bir zamanda paylaşmayı düşünüyorum çünkü bebeğim aklıma geliyor hep.
- Düzenlendi
TombulHatun aayy hele toplu taşıma araçları yok mu bildiğin sanki onların yeriymis gibii önüne gelene arkadan dayama isteği. Aşırı sinir oluyorum yaa. İyi yaptın kız valla iyice batırsaydın iğneyiii 😂
- Düzenlendi
elifberen bunu yaşamayan yokki etraf sapık dolu bir sürü bahanelerle elim carptı kolum carptı gecerken yanlislik oldu bir suru bahaneler ama ilk okudugumda basligi beni ennnn ürküten olay aklıma geldi. İlkokul 1.sınıfa daha yeni başladım, normalde ailem biyere gitse bile yanına alırdı öyle komsuya falan emanet etmezdi ilk defa aynı binada çok samimi oldugumuz birine bıraktı çok kısa süre, komsununda bi oğlu bi kızı var yetişkin, anneleride bahçeye inmişti ben evde çocuklarınla duruyorum, kız telefonla konuşmak için bi odaya girdi kapattı kapıyı erkek çocuk kaldı, bende mutfağ gidip camdan bakıyordum bu çocuk arkamdan geldi napıyosun camdan bakıyosun dedi arkama geçti bende ben bakmaktan bıktım sen bak dedim kaçtım mutfaktan ortada koridorda duruyorum, çocuk sonra odasına girdi kapıdan bana seslendi gelsene buraya dedi eli şeyindeydi ben ama nasıl o merdivenlerden indimde dışarı kaçtım acayip korkmuştum. Annemle babamda bana hep derlerdi şu şu yerlerini biri ellerse hemen bize söyle yada birinin sen varken kendinde şurasını ellediğini görürsen yine bize söyle diye sürekli tembih ederdi. Bende babamla annem gelince beni bidaha bırakmayın onlara dedim neden dediler bende hemen söyledim korktum beni odaya cagirdi burasini tutuyodu falan dedim. Yani ufacik cocugum sen kazık kadar insan nasil bir pislikliktir simdi dusununce bile sinir basiyo
TombulHatun helal olsun be sana
elifberen ne yazıkkı ugradim öz amcam tarafindan benim babamin ikinci evliligi işk evliliginden bi ablam var o babannemlerle yasiodu 6 7 yaşlarindaydim bi gece babanemlerde kaldim … ablamin uykusu cok agirdir sırt üstü uyurken bi elin beni soydugunu hissettim tas kesildim sanki … eliyle parmaklamaya başladim yüz üstü döndüm bı sefer arka tarafimi parmakladi seyi elinde aglamaya basladim kacti yatagina herkes basima toplandi eve gidicem annemi istiyorum dedim evde evli baska bi amcamda var o götürsün dedim sabah babanem sordu söyledim hemen ablami kendi odasinda yatirmaya basladi ama bu büyük bi sır olarak kaldi asla aklimdan cıkmıo bi kac severde gelip gecerken sürtündü allah büyük ben eabbime havale ettim
elifberen basitlestirerek söyledim ne yazikki dediğin gibi benimde kızım var ☹️ henüz 3 ayını yeni bitirdi endiseelrim çok eşim çok dikkatli bu konuda o yönden çok şanslıyım
boniboncuk aayyy öz amca mı 🙈 rabbim korusun rabbim nefsimize sahip çıksın. Bu nasıl bir şeydir ya .
boniboncuk Allah belasını versin pislik
Burnumageliyoduslkmsn eşim de çok dikkatlidir ancak böyle sürekli düşünerek korkarak yaşanmaz diyor
elifberen eşim de diyorki çok dikkatli olacağız açık açık kızım kendine dikkat et dünya böyle bir yer diyene kadar yalnız bırakmak yok
TombulHatun Kiz helal olsun valla okurken bile cesaret geldi bana
elifberen bende çok uğradım böyle olaylara hangisini anlatayım ki …dünyada pislik bitmiyor,bitmiyor