TombulHatun Valla eline sağlık tombulum iyi yapmışsın serefsize pislik adi herif sana bacağını deydire deydire tahrik olacaktı belkide.Sesimizi cıkartıp onlardan biz utanmayacağız onları utandıracağız ki birdaha başka birine bunu yapamasınlar
Hiç tacize uğradınız mı?
elifberen maalesef uğradım. Öz babam tarafından. kendisi 7 sene önce hakkın rahmetine kavuştu. Ben öteki tarafta onunla karşılaşmamak için hakkımı da helal ettim. Sadece rabbim nasıl biliyorsan öyle yap diye dua ettim. Bi keresinde de dayımın oğlu bacağıma falan dokunmuştu. Bide 10 lira çıkarıp vermek istedi falan. Sanki para karşılığı yapcam onunla. Salak ya. Dünya tam bi pislik yer. Rabbim evlatlarımızı korusun. Kötülere fırsat vermesin hiç bi zaman. Fazla kızlarınızı serbest bırakmayın. Akrabadır, arkadaştır diyip yalnız bırakmayın. Tedbir elden takdir Allahtan.
elifberen yaşamayan yok 25 yıllık hayatımda sayamadım bile diyebilirim
elifberen evet yaşadım komşunun kocası tarafından şerefsiz köpek. 11-12 yaşlarındayım arkadaşımla kapıda oynuyoduk susadık onların evi girişteydi diye evlerine gittik su içmeye sonra oturduk arkadaşımın babası kızla şakalaşmaya başladı sonra ben yerde oturuyodum oda benim yaslandığım koltuğa oturdu elini göğsüme götürdü ama ben anlamıyodum ne yaptığını elini ısırdım mosmor olmuş eli ama hala bırakmadı bende kaçtım ertesi gün kapıda otururken bacağıma elledi teyzem balkondan gördü ama anlamadı hemen ismimi seslendi adam gitti ama hala o ana kada ben idrak edemiyodum ne yapmaya calıştığını evlendikten sonra anlamaya başladım ve kusuyodum bunuda kimseye söylemedim ilk defa burda söylüyorum
Bsrkaya allahin belası pislikler gercrkwn insanda travma yaratiyorlar
blackhoney yani anlatmak istemezsen anlatma tabi çünkü özel bir konu öz babanın boyle bise yapmaai rahatsızlığı var miydi ne yapıyordu
elifberen tabi yaşadım parktayız arkadaşlarıma kucucuktum parkın bi arası vardi 2 kişi zor geçer benden o zaman 4 5 yas büyük ama ben o zamana 9 10 yaşındayım geçerken garip garip baktı gel geç dedi gectifim esnada tuttu kalçamı sıktı ben çığlık atınca kaçtı bagirmasaydim kacmasaydim o arada neler yapardi daha😫cok çok kötüydü
- Düzenlendi
blackhoney öz baba mı ? Yaaa bı şey duymuştum bı riayet öz babanın şeyi öz kızına kalkmaz diyee hatta böyle bir yaşanmış olay var , tam aklıma gelmiyor birgun birisi kızı ağaçtayken altını görmüş eşine de söylemiş görünce hallendim kendimden utandım demiş o senin öz kızın değil demiş yanii öz kızına bı insanın kalkamaz yaaa vee anneniz biliyor muydu
HaHasmeftune ilk sefer olanı ben küçüktüm 9-10 yaşlarında. Dondurma istedim para verir misin gidip alim diye. Oda veririm al ama banada yalatcaksn dedi. Memene sürcem yalicam dedi. Bende çocuk aklı yapmıştım. İkinciside 14 yaşında falan oldu. Koltuğumuz açılan koltuklardandı. Kendileri de hep koltuğu açıp yatak yorgan serer öyle yatardılar annemle. Bende bi gün sabah kalktım. Uzandım o koltukta. O yoktu. Sonra birden geldi yanıma uzandı. Ben kalkmak istedim. Oda zorladı beni tuttu uzan dedi. Ben tabi daha çok çırpındım. Bana dedi ki fazla direnme seni şimdi burda s*kerm dedi. Bi hışım kaçtım bi şekilde. Annem çalışmaya gidiyordu. Kendisi kart basıp dönüyordu eve geri. Hep tepemdeydi. Kabus gibi günlerdi.
Bsrkaya amin cnm malesef
Bsrkaya bilmiyorum canım. Benim başımdan geçen bunlar ne yazıkki.
elifberen bekarken bir kaç kez başıma geldi malesef, toplu taşıma da, yolda karşıdan karşıya geçerken bile dokunuyorlardı. Yengemin yiğeni benden 2 yaş büyük, kücükken hep onunla oyun oynardik, kovalamaca oynardık hep, beni yakaladığında da bir keresinde gögüslerimi ellemişti. O günden sonra bir daha onunla oynamak istemedim. Daha sonra ergenlik dönemine geldiğimizde bana aşık olduğunu, beni cok sevdigini söylemişti. Evliyken de yoldan geçen adam laf atmıştı bi keresinde. Başka bir kişide ıslık çalmıştı. Ama yanimda cocuklar yoktu, tek yürüyordum. Muhtemelen bekar sandılar beni. Bende kızım icin endişeleniyorum. Benim annem cok sert bir kadın, bana hiç demedi şuranı burani biri ellerse gel bana söyle demedi. Deseydi bende anneme anlatirdim belki. Şimdi kızıma öğretiyorum ben
blackhoney ya gercekten cok korkunç,
Sedaa öyle maalesef 😢
boniboncuk çok geçmiş olsun diyeceğim ama geçmiyor malesef. Ben de benzerini yaşadım. Evliliğimin ilk günleri eşimle pek yakınlaşamadım. Ağlamaya başlayınca anlattım kendisi yüzünden hissetmesin diye. Ben ne anlattıysam o kadar biliyo ve çok iyi yaklaştı anlattığımda da öyle olunca ben daha da rahatladım. Eşim her dokunduğunda çektiğim acıyı hatırlıyodum. Tecavüze uğruyodum. Ben ne zaman annemin kucağında acıyo diye ağlamaya başladım annem gelene kadar ne oldu hatırlamıyorum. Çok fazla sinir krizlerim atacklarım oldu bu sebepten
Bsrkaya soktum soktum kanadı iğneyi de arkasından fırlatmıştım 😂
Elisam2022 gelsin cesaret kız susmayın adi pezevenkler onlar korksun
Yasak_elma kesinlikle canım az bile yaptım öldüresim geliyor vallahi o an iğne değil bıçak olsa sokardım belki de o sinirle
Ben de 17 yaşlarımdayken babamla trene binmistik. Çok kalabalıktı ayaktaydik. Birinin bana baktigini farkettim. Babamda farkedince elini omzuma koyup kendine doğru çekince, bakmayı kesti. O gün kurtulmuştum babam sayesinde ama, bı keresinde de kardeşimle arkadaşımıza gidiyoduk. Koltuk boşaldı kardeşimi oturttum. Benim de arkama bişey deyiyo. Çanta zannediyorum. Çekiliyorum, yine deyiyor. En sonunda baktım adamın biri bana deyiyo. Tabi sesimi cikaramdim. Pislik indi otobüsten gitti.