Elifdurununannesi Sahra5 candan Erçetin yalan sarkisi rahmetli babam araba sürerken çok dinlerdi şimdi o şarkıyı dinlemeye bile kalbim dayanmıyor çok canim yanıyor 😢😢
Sacmalamaenginn Sahra5 böyle düşününce hiçbirinin anısı yok ama her eski çarkında başka bi köşeye dalıyorum 🚬
belladonna Sahra5 anı olarak sadece çılgın bedişin müziği var 😁 dinlemiyorum ama duyduğum zaman aklıma çocukluğum geliyor küçükken izlemeyi çok seviyordum dkdkdkdl
Afrodit Kızlar bu şarkı benden bize gelsin ahahahha çıtır kızlar çıtır kızlar Sahra5 @Deleted_12 @nurtrhnx @etoile @Meraktan @She_angel @Yasak_elma @leopar06 @buzdankalpler @bogurtlenliturta @MedavikPastam khalesi @elisam @Enerciii @Cicekliperde ve diğer kızlara
khalesi Sahra5 sezen aksu- Seni kimler aldı lisede çok aşık olduğum bi çocuk vardı bizim zamanımızda msn vardı ordan dinlenidiğin şarkı gözüküyodu biz sevgiliyken hep bunu dinliyodu bende diyorum biz hala sevgiliyiz niye bunu dinliyo seni kimler aldı kimler öpüyor seni diye sözleri var. Meğer eski sevgilisi görsün diye dinliyomuş şerefsiz 😅😅 şarkıyı ne zaman duysam aklıma gelir sinir olurum aptal yerine konduğuma 😅😅
yagmurum Sahra5 Seviyorum ben seni ay ay aya ay aayy🤍 Sen yoksun ya dağlar duman derdim büyük aman amnnn 🤍 Dün gece resmini öptüm de yattım 🤍
Afrodit MedavikPastam iyi kızlar cennete kötü kızlar her yere çıtır kızlar nereye ahhahah onlar iyi kızlar ya hshshsh