bacilarinefendisi yagmurum titreşimli yüz temizleme cihazı kullanabilirsin 😂 hiçbiri yoksa da yorganına sürtünerek yapabilirsin 🙊
alz yagmurum yagmurum ya alır mı eşin kendini tatmin etmen için böyle şeyler benimki şişesi penise benziyor diye kanganlaştırıcıyı attı da 😅
buzdankalpler alz kendi kendini tatmin etmek değil de ilişki esnasında kullanmak için alabilir neden olmadın sadece uyarıcı olarak kullanır kadın rahatlamadığı zaman bence erkeği de olumsuz etkiliyo
buzdankalpler yesilgozanne onu ben de burada gördüm ya kocama doğum günümde hediye aldırırım ya kendime alırım ❤️ gözüme kestirdim 😏
HurremSultan buzdankalpler benim kocam alacakmış maaşının yatmasını bekliyor 😂😂 bıktım seninle uğraşmaktan diyor🤪
bogurtlenliturta dln marketlerde eczanelerde internette gratiste watsonsta getirde… prezervatif alabileceğiniz her yerde, kayganlasıtırıcı jel ama şekli penis gibi olduğundan gayet iyi oluyor
Meraktan Elisam2022 bilemedim 😁yinede çok şaaapma kıymetini bil azcık eline geçen sapla uğraşma sap sap olarak kalsın😅🤣