Okulda bir çocuk var bazen bakıslarını üstümde hissediyorum ona bakıyorum ama bakmıyor oluyor. Ama vücudu hafif bana dönük durduğunu fark ediyorum. Ben içeri girdiğimde mutlaka göz göze denk geliyoruz.
Nasıl tanısıcam sadece kafede ya da kütüphanede denk gelebiliyoruz. Üstüne su falan mı döksem de tanıssam. O benden hoslanıyo mu onu bile bilmiyorum aslında. Ya sevgilisi varsa :S

Asla ılk adımı atma sonra yuzune vurur sen geldın der sakın..

zeyneg korkarak bir yere varamazsın, kesinlikle konuşmalısın! Ya da stalkla hahaha

zeyneg ben üniversitedeyken kütüphanede bir çocuk (sonra sevgilim oldu) ne çalıştığımı sormuştu bölümden falan konuşmuştuk. bence denemelisin tatlıydy

zeyneg kütüphaneden denk gelmen harika aslında çok fazla bahane bulabilirsin tanışmak için. Okuduğu kitabı, çalıştığı dersi falan sor ya da kaynak iste?

Sevgilisi olsa nolur sevgilim var der o kadar :D

21 gün sonra

Tanıştıkk!! Ay dans ediyorum resmen durduğum yerde. Telefon numaralamızı verdik birbirimizw

Ay ne güzel Hayirlisi olur insallah ☺️☺️👌💪

Ne zaman verdi numarasini ?

Rabia salı günü işte bi filmi soruyordum ben kütüphaneciye o da 21 ekimde vizyona girecek ben de onu bekliyorum dedi orada konuştuk sonra birlikte gideriz dedik

zeyneg Bence sansini dene derim yoksa gec olur konusmaktan birsey olmaz 😉

zeyneg Ne güzel yaa çevremde hiç aşk ve aşık insan yok ne zmandır. Herkes paranın peşinde.
            Mutlu olu :)

amaaan kalede kaleci var diye gol atmayalım mı yani... hahah şaka şaka. bence sen muhabbeti başlatabilirsin çocuğu ıslatmana gerek yok :D

zeyneg çok sevindiiimmm :) nasıl gidiyor peki şu an

ebru hala konuşmadık 21 ekim diye okumuştum ama bugünmüş vizyon tarihi ve hala mesaj atmadı. Bn yazsam ne değişecek benimle gitmek isteseydi giderdi :(