dln bu şekilde düşünmeniz zaten başlıca sebep kafanızı bosaltmaniz gerekiyor farklı pozisyonlarda yada farklı mekanlarda deneyim yaşayın tabi tek problem sizdeyse esinizinde uğraşması lazım ön sevişmeyi çok uzun tütün mesela kadınların ön sevişmeye ihtiyacı var çünkü
Zevk
Polyannacilik yapıyor ön sevisme vajina okşaması ama olmuyor
oglumdaoglum yok yarım saat sürüyor yani erken boşalmaz
dln işte kafanız rahat değil onunda etkisi cok
Polyannacilik evet eşim de öyle söylüyor herşeyi kafana takıyorsun ondan olmuyor diyor kafan dolu diyor
oglumdaoglum bir deme öyle deneyeyim
dln tüm pozisyonları denediniz mi? Belkide g noktasını bulamadınız hala
buzdankalpler evet herşeyi denedik artık iliskiye girecegimiz zmaan hemen aklıma gene zevk alamıyacam zaten diye geçiyor
dln o zaman ilk iş kafa bosaltmak
dln ben en çok üstteyken zevk alıyorum. Kadınların geneli böyleymiş. Kontrol sizde oluyor ya istediğiniz gibi hareket ediyorsunuz. Biraz açık şekilde anlatayım. Üste çıkıyorum tamamen oturuyorum. Yavaş hareketlerle belini indirip kaldırıyorum. Bedenimle değil belimi hareket ettiriyorum. Dairesel ileri geri hareketler yapıyorum sürtünerek klitorisime uyarı vererek zevk alıyorum. Yine aynı pozisyonda içimdeyken eşimin üzerine uzanıyorum sevişiyoruz aynı zamanda yine belimi hızlı yavaş duruma göre zıplıyorum. Baya zevkli oluyor. Aşırı titreme nefesim kesiliyor. Sonra eşimde boşalıyor ama ben olduğum yerden kalkamıyorum aşırı titriyor bacaklarım. Ama henüz fışkırır gibi boşalmadım. Aşırı ıslanıyorum zevk alıyorum ama boşalmayı yaşadım mı yaşamadım mı emin değilim doğrusu