Kizlar merhaba herkese sorum başlıktaki gibi ben reglim bitti hemen başladım testlere 6 aydır falan korunmuyoruz hala bişey yok bu testlere başlayayım dedim
Var mı kullanan ve hamile kalan?

nalid Ben kullandım, 3 defa özellikle yumurtlama günlerini değerlendirdim pozitif olmuştu, tam gününü bildiğinde şans artıyor tabiki iyi yapmışsın

Goat evet çok yorum vardı innovita marka aldım ben trendyolda çok memnun kalan var. Instagram’da da takibini yapan bı kız var inşallah bende olumlu sonuclar alırım ya 🤲

• Goat bunu yanıtladı.

nalid inşallah güzel sonuçlar alırsın 😇

Ben bu şekilde kaldım, üstelik denediğim ilk ayda. Korunmayı bırakınca garanti gitmek istedim. Tam da düşündüğüm gibi oldu

nalid son hamileliğimi Ovulasyonla takip ederek oldu☺️

nalid bu ayda bende başladım inşallah olur yanı sura bitkisel ilaç kullanıyorum

gmzbln natavitas adı araştır canım benimde karşıma çoktı denemek istedim

nalid ben 3 sene sonra ilk kullanımda hamile kaldım

nalid bir gebenin günlüğü sayfasından aldım hatta ilk kullanımda kaldığım için arkadaşıma verdim kalanları

miniktirtil yaa ne güzel darısı bana inşallah şuan devam ediyorum henüz göremedim pozitif sonucu
                  Hangi saatlerde yaptınız peki testi?

Afrodit evet onuda gördüm çok inşallah darısı bana olur ya ne güzel 😊 henüz yumurtlama göremedim her sabah yapıyorum
                    2 çizgi çok koyu olunca yumurtlama oluyomus 3 gün ilişki diyolar doğru mu peki o

Mom88 ya ne güzel darısı bana inşallah😊 şuan devam ediyorum henüz görmedim yumurtlama

nalid evet iki çizgi aynı koyulukta olunca yumurtlama oluyor hergün düzenli yap mutlaka olur inşallah