Ben bu şekilde kaldım, üstelik denediğim ilk ayda. Korunmayı bırakınca garanti gitmek istedim. Tam da düşündüğüm gibi oldu

nalid son hamileliğimi Ovulasyonla takip ederek oldu☺️

nalid bu ayda bende başladım inşallah olur yanı sura bitkisel ilaç kullanıyorum

gmzbln natavitas adı araştır canım benimde karşıma çoktı denemek istedim

nalid ben 3 sene sonra ilk kullanımda hamile kaldım

nalid bir gebenin günlüğü sayfasından aldım hatta ilk kullanımda kaldığım için arkadaşıma verdim kalanları

miniktirtil yaa ne güzel darısı bana inşallah şuan devam ediyorum henüz göremedim pozitif sonucu
            Hangi saatlerde yaptınız peki testi?

Afrodit evet onuda gördüm çok inşallah darısı bana olur ya ne güzel 😊 henüz yumurtlama göremedim her sabah yapıyorum
              2 çizgi çok koyu olunca yumurtlama oluyomus 3 gün ilişki diyolar doğru mu peki o

Mom88 ya ne güzel darısı bana inşallah😊 şuan devam ediyorum henüz görmedim yumurtlama

nalid evet iki çizgi aynı koyulukta olunca yumurtlama oluyor hergün düzenli yap mutlaka olur inşallah

nalid yok canım ben daha görmedim bugün döngümün 12. Günü

nalid resim görünmüyor ama iki çizgi net ise ilişki olmalı bugün yarın öbür gün