Sahra5 maşallah 5,5 senelik evlilikte büyük tartışmalarımız olmamıştır genelde ufak tartışmalarımız yatakta biter öperek sustururuz birbirimizi 😂😂😂
Erkekler neden hep bel altı düşünür??
Bsrkaya aaa kız akrepler sevilmez mi be 😂
TombulHatun aaa yokk ben sevmiyorum vallaa 😅🙈 tanıdığım 3 akrep var 3ude tanıdığıma ne gerek var cinsinden yaniii, çok fenalar akreplerrr senden içi söylemiyorum kuzumm bu arada 😅 seni çok seviyorumm amaa yakın olan akrepler çok fena. Kuşkucu suphecii esrarengiz gizleyici kıskanç bütün olumsuz özellikler onlarda birikmis sanki hele bir de laf sokmaları yok mu allahhh akrepden üstün kimse sokamaz
Yetoooooooyaaaaa 🥴🥴 bilemem artık xhshjx
xwomenn boku çıkmış 😆😆
Yetoooooooyaaaaa her masum öpücüğün sonu banyoda bitiyor bizde😂😂Yani illa banyoluk oluyoruz 😂😂bizde de böyle merak etme🙈😄
HurremSultan bu terslikte bir iş var🤣🤣🤣
Yetoooooooyaaaaa benimki öyle değil yA çok şükür
TombulHatun ben akrep eşim başak burcu 😂 benim tam tersim gibi düşünüyorum bazen ben eğlenceli o sakin ben hep gületim o daha ciddi ben çoğu zaman mantıklı değil kabini dinleyen o hep mantıklı olan ben duyhulatımı açıkca söyleyen o saklayan tam benim tam tersim
Yetoooooooyaaaaa Benim kocamda öyle hemen aklına şey geliyor🤦♀️😂
Hemsireanneg ev giyiminiz nasıl acaba bende evde sıkıdı sıkıdı olmak istiyorum ama havada soğumaya basladı azcık fikir 🪿🪿
meryn gündelik sevimli ama frikikli mini şortlar veya yarım taytlarim var üstüne bralet, crop veya askılı giyerim belden bagcikli, zincirli şeyler hoşuma gidiyor
Bazen de sirt dekolteli ince uzun kollu tsortlerim var onlardan giyerim milladan alıyorum ben genelde 🙈
Bsrkaya bak diğer özellikler yok ama hak edene bende fena laf sokarım ben akrebin sadece seksiliğini almışım sanırım 😂😂
Sahra5 siz ne güzel tam tamamlıyorsunuz işte maşallah 😄
- Düzenlendi
TombulHatun Vallaha benim eşim de öyle aman amaan bı istek de yoktur yani 😅 oda onu almamış zevkine ambiyansina düşkündür ortamı çok güzel kurar ayarlar ama haftada 1 veya 2 yetiyor adama öyle çok üstümde bulmam yanii 😂 birde takıntı özelliği var aşırı takıntılıdir nefret ediyorum bu huyundan mesela birşeyi 10 sefer soylerrr. Büşra şunu aldın mı aldın mı Büşra busra onu al aayyy derim tamam alicam bı suss daaaaaa😂 yokkkk aşırı takıntılı veee negatif özelliği çoktur. Hemen herşeyin en olumsuzunu düşünür vallahi akrep burcu mu dedim başa belaaymis dedim 😂
-
Bsrkaya aa bendr tam tersim yok hiç kötüsünü düşünmem hep olumlu bakarım sadece burçla bitmiyor iş🙂
Yetoooooooyaaaaa nedense adetliyken daha tatlı geliyoruz galiba. 😅 eşim 2 haftada bir geliyor biri adete denk geliyor ama o zaman o kadar tatlı geliyorum ki. Ama genelde biz ikimizde istekliyiz bende önceden duygusal yaklaşırdım şimdi ben ona göre daha bel altıyım 🫣🫣🫢🫢🫢
TombulHatun Aynen sadece burçla bitmiyor iş 🤭
- Düzenlendi
Yetoooooooyaaaaa ben de sinin gibiyim beni sevsin öpsün isterim ama yok maalesef güzel söz duymak istiyorum oda yok öpmeye kalksam adamın hareketlenmeye hazır gibi dümdük oluyor 🤣🤣🤣 sonu oraya gidiyor
TombulHatun siz tuhaf değilsiniz, olması gereken o bence 😂 bizde sizin gibiyiz aynı, benim eşimde bende temas bağımlısıyız, hep aynı koltukta dip dibe oturup sarmaş dolaş öpüşe öpüşe film izleriz. Her önünden geçmemde popoya şaplak atıp mıncıklar, bende ona aynisini yaparım, mutfaktayken gelip arkadan sarılıp öper sürtünür sırnaşır gider 😂 ama her öpüşmenin elleşmenin sonu ilişkiyle bitmez. Bazen insan sevdiğine sarılıp öpmek istiyor, ilgi görmek, ilgi göstermek istiyor. Herşey cinsellik değildir 😀