TombulHatun Aynen sadece burçla bitmiyor iş 🤭
Erkekler neden hep bel altı düşünür??
- Düzenlendi
Yetoooooooyaaaaa ben de sinin gibiyim beni sevsin öpsün isterim ama yok maalesef güzel söz duymak istiyorum oda yok öpmeye kalksam adamın hareketlenmeye hazır gibi dümdük oluyor 🤣🤣🤣 sonu oraya gidiyor
TombulHatun siz tuhaf değilsiniz, olması gereken o bence 😂 bizde sizin gibiyiz aynı, benim eşimde bende temas bağımlısıyız, hep aynı koltukta dip dibe oturup sarmaş dolaş öpüşe öpüşe film izleriz. Her önünden geçmemde popoya şaplak atıp mıncıklar, bende ona aynisini yaparım, mutfaktayken gelip arkadan sarılıp öper sürtünür sırnaşır gider 😂 ama her öpüşmenin elleşmenin sonu ilişkiyle bitmez. Bazen insan sevdiğine sarılıp öpmek istiyor, ilgi görmek, ilgi göstermek istiyor. Herşey cinsellik değildir 😀
Sedaa kesinlikle katılıyorum buna bazen siz biz misiniz biz sizmiyiz şaşırıyorum vallahi 😄😄
Hemsireanneg heh süpersiniz tesekkür ettim🤩
- Düzenlendi
Yetoooooooyaaaaa benimki tam tersi istediğin kadar öp sarıl yok. bazen kucağına atlıyorum yine yok 😂 bizim işin yatağa gitmesi zor
Etipetito bizim herseyimjz ters kanki ya ahahaha
Hemsireanneg link ver bacım link😂😂💕
Yetoooooooyaaaaa bu tuhaf kocadan bi senin basın da yok merak etme 😬😂 geneli aynı bunların bence. Akılları şeylerin de. Benimkine neden hep oraya çekiyorsun deyince 27 yaşın da kalkarken yapmayacam da ne zaman yapacam diyor sjsjsjshsh
HurremSultan ben çoğunu geçen sene aldım her alışveriş yaparken 1 parça atardım sepete eşim çok alisveris yapıyorum diye hesabimi kapatma talimatı vermis kapandı jsjd o yüzden sipariş geçmişim yok şuan bendekilerin benzerlerini benim tarzimi koydum linke 165 boy 52 kg https://ty.gl/xht2adc2x3
veraeyl ayy buna çok güldüm 😂 bende masaj yapmasını omuzlarını ovmasini isterim. Bizim olay da sizin olaya dönüyor sonunda
Yetoooooooyaaaaa aman bütün erkekler öyle takma kafana. Benimki de öyle. Birkaç gün babamlarda kalıp gelirim. Seni çok özledim derim. Ben gerçek anlamda özledim diyorum. O fik fik istiyorum zannediyo.
TombulHatun imreniyorum sana. Benim eşim de öyle olmamı çok istiyor. Ama ben bir odunum 🙄
rengarenk29 içinden gelmesi lazım canm ama yaparsın ya
TombulHatun bazen içimden geliyo ama tutuyorum kendimi. Mahalle baskısıyla büyüyünce böyle oluyor sanırım. Ya da bunu bahane mi ediyorum acaba bilemiyorum.
rengarenk29 muhtemelen bahane ediyorsn eşin o senin neden kendini tutuyorsun li içinden geldiği gibi davran
rengarenk29 ahshhshau hiç şaşmaz masaj zaten en ince noktamız dhhssh😂
HurremSultan hahhaha evet 😂😂
Yetoooooooyaaaaa aymenn böylr ne zaman öpmeye kalksam devamı belli der yorgunsa yada gec olduysa öpmeme izin vermez ama sizinde dediğinz gibi bizim bakısımız sadece sex değil duygusal yakınlık onların aklı tek sexte varmıdır bilmemem ama cok nadirdir ya
Hemsireanneg ya cansınız çok iyi oldu teşekkür ederimm