TombulHatun imreniyorum sana. Benim eşim de öyle olmamı çok istiyor. Ama ben bir odunum 🙄
Erkekler neden hep bel altı düşünür??
rengarenk29 içinden gelmesi lazım canm ama yaparsın ya
TombulHatun bazen içimden geliyo ama tutuyorum kendimi. Mahalle baskısıyla büyüyünce böyle oluyor sanırım. Ya da bunu bahane mi ediyorum acaba bilemiyorum.
rengarenk29 muhtemelen bahane ediyorsn eşin o senin neden kendini tutuyorsun li içinden geldiği gibi davran
rengarenk29 ahshhshau hiç şaşmaz masaj zaten en ince noktamız dhhssh😂
HurremSultan hahhaha evet 😂😂
Yetoooooooyaaaaa aymenn böylr ne zaman öpmeye kalksam devamı belli der yorgunsa yada gec olduysa öpmeme izin vermez ama sizinde dediğinz gibi bizim bakısımız sadece sex değil duygusal yakınlık onların aklı tek sexte varmıdır bilmemem ama cok nadirdir ya
Hemsireanneg ya cansınız çok iyi oldu teşekkür ederimm
HurremSultan bende öyleyim iki gündür özel bölgelerimi eller eder okşar yapmicaksan elleme derim oda hemen yapar 2 gündür fikleniyoruz 😂😂
Yetoooooooyaaaaa bende öyleydim mutlu son olmayacaksa uzak dursun 😁😁😁 tahrik oluyorum napam :)))
Avakadobuu Allah’ım benimki neden böyle değil naptiniz kız adamlara ben de yapan
buzdankalpler hah aynı benimki adamın şeyi kalmıyor arkadaş üstüne binerim açar gezerim evde gelip yapmaz anam niye ola
zeynepsu genelde iş yorgunluğundan stresten vs oluyo. Ama 2 haftayı bulursa daha da gelmesin ztn ben istemem
TombulHatun çocuğu uyutuyorum şimdi. Reglim yeni bitti. İçerde oturuyor, beni bekliyor. Gidince biraz öpüp sirnasayim bakayım napcak…
zeynepsu valla cnm ilk zamanlar adama hiç rahatlık vermezdim tabi karşılıklıydı şimdi kendimi geriye çektim 3 gündür her akşam istedi vermedim🤭🤭😂😅🤣
Ay merak etme benimki de öyle öyle sarılalım oturalım sirnasayim istiyorum yok anam illa fik fik yapacak 😅