Kızlar herkese merhaba foruma yeni kayıt oldum ve ilk postum hayırlı olsun 🥳 kızlar 4 senelik evliyim ve 10 aylıkta kızım var ben vajinismus hastasıyım eşimle ilişkiye girebiliyorum ama alt muayene vs asla olamıyorum doktor fobim var hamileliğim boyunca hep duş ettim alttan bakılacak bir şey olmasın diye sezeryan doğumu da em başından planlamıştık zaten neyse şimdi ise akıntım ve kaşıntım var öyle tatlı bir kaşıntı ki parçalayasıö geliyor inanın ki doktora gitsem alttan bakacak ama ben asla baktıramam travmamı atlatamadım atlatamıyorum da bu rahatsızlıktan nasıl kurtulabilirim eczaneye gidip ilaç alabilir miyim şikayetimi söylersem yardımcı olur musunuz

nslhnn o bendede var asla dokundurmuyorum. hamile olduğum da zaten direl dedm sezeryan. muayene bile ettirmedim. takmıyorum ama:) millet parmak falan sokuyo mesela hayret edıyorum..
    kasıntıya gelırsek mantar oldu sanırım bol bol su iç.. birde eczanede ilaç var suya atıyorsun erıyo suyu ıcıyorsun. o gecırıyo heöen. birde pamuklu giymeye calıs.. banyo yaparken oraya su tutma. kopuk falan sabun sürme. oranın kendıne air florası var cok kuru yapıyorsan yıkıyorsan ondanda kasınır

nslhnn ilacın adını bilmıyorum ama adet olarak satılıyo böyle suyun içine atıyorsun tarif et eczacı verir zaten

Benimde var canim,ben smir testide oldum yani travma sebebim bnmde o kadar acidiki anlatamam bir daha yaptırmadim, hamilelikte zalain yazmıştı dr kullanmadim korktum sonra 1 hafta cktim gecti gecenlerde yine oldu zalain kullandim 3 gun ilk 2 gun zorlandim 3 gunu rahatladim her gun surdum simdi gecti kasintisi, iliski sonrasi cok yasiyorum bu durumu cok can sıkıcı maalesef

bitterdelisi24 20 saat içinde 40 kez kadar farklı kişiler tarafından yapıldı bana beni zorlayan sancı değil o alt muayeneydi en son yeter artık bakmayın dedim böyle bi acı yok🥲 sonrasında sezaryene döndü tabi kendimi hep sıktım kastım çocuk da ittiremedi kendini boşa gitti hepsi

Askokuskom neden peki ya amac ne? resmen zorbalık buda. anlamı varmı o kadar farklı kısının sureklı bakmasına

bitterdelisi24 postları karıstırdım gdghd normalde her saat bakıyolardı. Ama daha ıyı anlamak için birden fazla kişinin bakıyo olması lazımmış. Rahim agzım gerideymiş dönükmüş vs vs sürekli onu düzelttiler bide. Keşke direkt sezaryen olsaydm

Fiskiyiyesice gerçekten çok can sıkıcı ve bazı doktorlarda cidden halden anlamıyor mecbursun mecbursun diyorlar ya korkuyorum işte yapamıyorum

nslhnn beni anlatmışsın resmen bu cümleleri zamanında bende happy momda aynen yazmıştım duygulandım😏 hala var o tatlı kaşıntı bende ama bende gitmiyorum doktora travma sebebim olmuyor yapamıyorum

Colahusu ayy tez zamanda kendiliğinden geçer inşallah😴

nslhnn krem bilmiyorum ama o ilaç direk gecırıyo oraya krem vermezler sanırım :)

Askokuskom olsun konu aynı 😄😄😄 ayy hiç midem bile almıyo ya. ben direk sezeryan dedm ne onlar ugrasssın ne ben :)

nslhnn kekik kaynat ılık olarak yola oranı günde iki üç defa