bitterdelisi24 20 saat içinde 40 kez kadar farklı kişiler tarafından yapıldı bana beni zorlayan sancı değil o alt muayeneydi en son yeter artık bakmayın dedim böyle bi acı yok🥲 sonrasında sezaryene döndü tabi kendimi hep sıktım kastım çocuk da ittiremedi kendini boşa gitti hepsi

Askokuskom neden peki ya amac ne? resmen zorbalık buda. anlamı varmı o kadar farklı kısının sureklı bakmasına

bitterdelisi24 postları karıstırdım gdghd normalde her saat bakıyolardı. Ama daha ıyı anlamak için birden fazla kişinin bakıyo olması lazımmış. Rahim agzım gerideymiş dönükmüş vs vs sürekli onu düzelttiler bide. Keşke direkt sezaryen olsaydm

Fiskiyiyesice gerçekten çok can sıkıcı ve bazı doktorlarda cidden halden anlamıyor mecbursun mecbursun diyorlar ya korkuyorum işte yapamıyorum

nslhnn beni anlatmışsın resmen bu cümleleri zamanında bende happy momda aynen yazmıştım duygulandım😏 hala var o tatlı kaşıntı bende ama bende gitmiyorum doktora travma sebebim olmuyor yapamıyorum

Colahusu ayy tez zamanda kendiliğinden geçer inşallah😴

nslhnn krem bilmiyorum ama o ilaç direk gecırıyo oraya krem vermezler sanırım :)

Askokuskom olsun konu aynı 😄😄😄 ayy hiç midem bile almıyo ya. ben direk sezeryan dedm ne onlar ugrasssın ne ben :)

nslhnn kekik kaynat ılık olarak yola oranı günde iki üç defa