karamel34 benim eşim sevişmeyi bilmiyo bence oral zaten yapmaz lafı gecince böyle ıy mıy hareketler yapar bende kendimden süphe ederim acaba pisimmi diye o yüzden yaklastırmam ama piste drğilim bebek gibiyim. Yani sevişmeyi bilsin isterdm beni bastan cıkaracak seyleri ben demeden yapmasını isterdim. Benim eşim işe odaklı onu yapıyo tek
Erkeklerin çabaları
Yasak_elma bende istiyorum almak ya ama trendyolda hep adamlara giydirmisler o yüzden bakamıyorum😂😂 eşime diycem sen al ahahhahaha
HurremSultan Niye kız abdestinmi bozuluyor🙈😂😂
Sexs içerikli tahrik edici mesajlar atmasını isterdim ama hayatta öyle konuşmaz. Benim resim çekip ona atmamı bile kabul etmez asla… birden kucağına alıp yatak odasına goturebilir sjdj
karamel34 bana kendi seçtiği sex kıyafetini alması hoşuma giderdi. Ara ara böyle yaparak beni etkileyebilirdi. Ben genelde çıplak ya da sexi resimler atarım olmadık zamanlarda, aynısını ondan görsem etkilenirdim. Mum çok severim güzel mumlar alıp sexi bir ortam hazırlaması güzel olabilirdi. Sex aleti oyuncağı hiç kullanmadik boyle bir değişiklige ilk adımı atması beni çok mutlu ederdi. Emniyet personeli kendisi kelepçe faztazisi hoşuma giderdi. Gibi gibi bir suru şey ama erkekler bizim gibi dusunemiyorlar malesef 😏😏
Dans ben bile yapamam ona asla yakıştırmam hele tanga düşünemiyorum bile ahajajajaj Allah korusun 😂
Yasak_elma cıplak erkek gormeyi sevmiyorum knk ya trendyol da zatenn sınırı olmayan bırnyer masallah
Org112 kelepceyı yapalım dedık olası bır acıl durumda gotum meydanda kalır dıye vazgeçtik 😂😂🫠
karamel34 ben yüzüstü yattığımda sırtımdan başlayarak bütün vücudumu öpüp yalaması çok hoşuma gidiyor . Her ilişki de yapar🔥
Yasak_elma baksır ile nasıl sevişirken mi kullanıyorsun
sadbarbie evet
HurremSultan Dogrudur aşkım
etoile bi tane instada bi video gordum elin gevuru cikio sahneye kari alio onu etkileyici danslar yapio falan millet oha oldum falan oldum dio bana komik gelio, esini etkilemeye calisan arizona kertenkelesi gibi😆 bi titrettiro kendini boyle ustune hiizli gelip hooop bi an yavaslio kucaga bisiler bisiler, yani erkek boyle seksi dans etmesin olmuyo yahu yakismio sanki be erkeğe🤣 kadin yapsin kadinda kalca var meme var sac var svura sallaya erkegi etkiler😂🍑🍑🍑 çiki çiki çiki çiki😅
Fiskiyiyesice bende yakıştıramıyorum ya
HurremSultan hahaha bizimkinin kötü bir kelepçe anısı var kilitli kalmıştı kolu karakolda shjjs demir doğrayıcıyla açmışlardı ben durtuklersem belki cesaret eder ben demeden düşünüp isteyeceğini sanmıyorum 😂😂😂