doğum günüme az kaldı ben daha önce topuklu ayakkabı giymedim ayaklarım büyük diye oysa boyumda uzun normal olan bu ama ben alışamadım corapsız dahi zor gezerim neyse dogum günümde şık bi gecelik elbise bişey alıp topuklu ayakkabıyla giymek istiyorum kafaya koydum ama sade düz 40 no topukluyu nerde bulurum bilmiyorum rahat edebilir miyim ayağıma olur mu onda da kararsızım uzun ayaklılar bana bi heeelp miii ocagınıza düstüm alevlenmem ateslenmem tutuşmam lazım yeterince regliyim zaten düz duvara tırmanıcam😂🙈🤤😂
topuklu ayakkabı yetişin linkleyin beni😂
sutluperibor bence ilk kez giyeceksen internetten alma. Ayakkabı mağazasına git, orda deneyerek al. Deneyip yürü, hangisinde rahat edersen ondan al. Hem 40 numara da her ayakkabicıda var. Benim kardeşimde normalde 38 giyer ama topuklu da 39 numara giyiyor. Hangi magazaya gidersek 39 no yu zor buluyoruz, ama 40 no hep var 😂
Sedaa ya ben eskiden beri hep kötü hissediyorum hatta ayağını işte önceden sıktırmadığın icin böyle büyük kaldı diyorlar ama ben 1.70den uzunum ona bakarsak da eşimle hemen hemen aynıyız ama onun ayağı 36 böyle düşününce sinirlerim bozuluyo😂 ayakkabı no söylerken cok stres oluyorum
sutluperibor eşinin ayağı 36 mı 😂😂 36 no erkek ayakkabısı var mı kız. 😅 kız bir sürü kişi var ayagi 40 no olan, tek sen değilsin ki neden strese giriyorsun. Gayet normal bir durum. Hem boyunda uzunmuş. Ayağın büyük diyenleri de dinleme. Benim boyumda uzun de, 😉
Asıl strese girmesi gereken eşin , 36 no erkek ayağına takıldım şuan nedense 😅
Sedaa evet ya ilk tanıştığımızda evinde ayakkabı kutusunu baska yere koyacakken gözüm üzerinde ki numaraya ilişmişti bi baktım 36 nasıl yani dedim unisex falan alıyor genelde çok nadir erkek ayakkabıları bulabiliyor onunda o zor yanı var 😅 hatta nişanda ayakkabının icine ped koymuştuk boyumuz eşitlensin diye ay of cok güldüm flrödkwldöe
Kız ayağı büyük olanın şeyi de büyük olur derler ama senin şeyin yok ki shsjdbdjb ama eşinin küçükmüş ayağı 🤭🤭🤭
sutluperibor ya gerçekten zor bir durum. Günlük hayat neysede özel günlerde kadınlar topuklu giymek istiyor ama kocasından uzun olacağı için giyemiyor. Sende öylesin galiba. 😅Hatta benim bi arkadaşim var, kocasıyla boyu aynı, düğününde babet giymişti düz taban, sırf kocasından uzun olmamak icin. Oda hiç topuklu giymedi şimdiye kadar. Sadece kız kıza buluştuğumuz zamanlar hafif topuklu terlikler giyiyor😂 aman boşver sende içinden topuklu giymek geliyorsa giy ,hem topuklu daha seksi gösteriyor. Kibar stiletto tarzı giyebilsen çok zarif olursun.
sutluperibor kız saçmalama benim boyum 1.74 ayağım 40 numara ama günlük hayatta bile devamlı topuklu giyerim herkes de çok yakıştırır😇
sutluperibor kız der etme bende 1.75 40 numara giyorum utanılıcak stres edilecekse birşey yok Allah’ın yaratığı insanlarız rabbim nasıl uygun görüyorsa öyle yaratıyor
sutluperibor Ayaklarim buyuk diyince ben de 43-44 falan sandim abartma kendine haksizlik etme ne istiyosan ne begeniyosan giyebilirsin. Orta boy topuklulardan baslayabilirsin. Evde duzenli olarak bikac saat giydiginde hemen alirsin. Ayrica esin nasil 36 ? 🤣