Buzlulimonatam HurremSultan bende öyle düşünüyorum ama kendi kararı hepimizi de unutması lazım çünkü biz kimse artık evine gitmeyiz
2cicek Buzlulimonatam ya enişten ne kadar adi bir insan madem senin eşin var diye sana bile gondermezken eşini niye baldızıni tek başına bırakmaya götürüyor kişi kendinden bilir işi demekki kendi niyeti kötü ki karşısindakinide öyle görüyor
Buzlulimonatam 2cicek burdan da anlamış olduk ki babana bile güvenmeyeceksin dedikleri ahir zamana gelmişiz 😔
Yetoooooooyaaaaa Dindarım diye geçinen tiplerden korkacaksın. Ulan adi şerefsiz sen nasıl bir köpeksin de eşinin kardeşine kötü gözle bakıyorsun. Aslında onun şeyini keseceksin ki ibreti aleme ders olsun!!! Ben olsam söylerdim.
ela123 Buzlulimonatam Kesinlikle ya zor bir durum öyle derse de ablanızla da iletişimi kesin bence olabildiğince görüşmeyin o adamla ne olacağı belli olmaz
Buzlulimonatam ela123 zaten keseriz kimse görüşmez kendisiyle bide kalkıp evine mi gidelim ben birde daha kuzumu gönderecektim o gece kardeşimle Allah korusun kızıma bişey yapsaydı ya kendimi o pisliği öldürürdüm o şimdi nefes alabiliyorsa yeğenlerime dua etsin
aykirikadin @Buzlulimonatam Kuzum o kadar zor bir durum ki. İsabetli bir karar vermezsen Herkesi kötü etkiler.
Buzlulimonatam aykirikadin anneme gidicem yarın onunla konuşucam öncelik onla beraber hareket edicem 😔
aykirikadin Şimdi dediklerim. 1.Asla ama asla sen hedef tahtasına geçme. 2.Ablanı zor durumda bırakacak şeylerden kaçın. Şerefsiz haysiyetsiz o adam bak enişten demiyorum öyle bir ders verin Dünyası zindan olsun. 4.Sizin bölgede Erkek egemenliği var ona göre strateji belirle.. 5.Eşin ve çoçuklarini etkileneceğini düşün. 6.Allah yar ve Yardımcınız olsun. 7.Dindar değil o şerefsiz bir kafirdir.
mrvedmrbg Buzlulimonatam bence söylemen daha iyi kız kardeşin ile böyle yaptıysa başkaları ile de yapar aldatır ablanı
Eskobar Buzlulimonatam dün bende buna benzer bişey duydum nefret ediyorum allah hepsinin belasını versin adi şerefsizler
Eskobar Buzlulimonatam sabah akşam ablamı nasıl boşatabilirim diye düşğnüyorum cesaret edemiyor havadan havadan tehdit savuruyormuş bide