Kızlar dün kaşıntı olarak başladı sonra ilişkiye girmiştik dün süt kesiği gibi akıntı gelmeye basladi bende de travazol vardi ve gyno lomexin diye bi fitil varya ondan bi tane vardi yatarken kremi ve fitili kullandım bugün yine koyu sari renkli akıntı gelmeye basladi ve kasiklarimda inanılmaz ağrı var ve yine böyle koyu sari süt kesiği tarzinda geliyor korkuyorum başka bisi diye napabilirim geçmesi için
Vajinal enfeksiyon (mantar)
Kızlar kimse Yok mu ya
Bol su ic. İç çamaşırını sürekli değiştir, vajinayı yıkama iyileşene kadar. Tuvalet sonrasında sil sadece birkaç gun. Kesinlikle ıslak nemli birakmaman lazım. Günlük hayatta her gün 1 kase yoğurt tuket probitoyik olması için. İyileşen kadar birkaç gün iç çamaşırlarını ütüle oyle giy. Bu sürede ilişkiye girmeyin. Buyuk ihtimal senden esine de geçmiştir mantar, eş tedavisi görmeden biraz zor iyilesebilir
Elisam2022 ilişkiden sonra daha kötü oldu zaten süt kesiği gibi akıntı gelmeye başladı yarın bi sağlık ocağındaki doktora gitcem inşallah iyi bir ilac yazarda gecer ya
babydoll bende yarin gidecem bakalım doktora
milkshake Gynomax XL fitil bana iyi gelmişti. Bir de esine geçtiyse azitro yazdır 2 kutu bir kutusunu eşin icsin bir kutusunu sen. İçinde 3 tane var zaten
Mantar ilaç kullanmadan geçmiyor maalesef. Ben çok uzun tedavi gördüm. Öyle bir tablet bitirmekle de bitmiyor. Sağlık ocağına değil de kadın hastalıklarına gitsen daha doğru olur
milkshake bende geçen hafta yaşadım enfeksiyon hep vardı meğerse yoğun mantar enfeksiyonu olmuş eşimede oldu kadın hastalıklarına gittim 2 kutu fitil ve travazol krem verdi kullanınca sanırım mantarı söküyor akıntı olarak dökülüyor. Şuan yok 1 hafta oldu ama kaşıntı vesayre hala var enfeksiyon devam ediyor maalesef zor süreçler yaa
Çok geçmiş olsun
Elisam2022 eşim fitili ağız yoluyla mi icecek acaba
rengarenk29 ben kac sefer gittim kadın doğuma o da ayni fitil bi hap krem verdi hep olduğunu söylesem de bunları verdi ki her türlü bakti temiz dedi sadece enfeksiyon var dedi
Endoyy teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun kadın doğuma da gitsek vereceği yapacağı şey belli ya kac sefer gittim kaç paralar verdim ozellere yine de yazdigi ilac fitil krem yani demekki o geciriyor
milkshake Kız allah seni 😂 gynomax XL senin için fitil içinde 3 tane var. Azitro ise eşli tedavide kullanılan bir hap. Onun da içinde 3 tane var. 3 sen 3 eşin içiyor. Fitili sadece sen kullanıyorsun
Elisam2022 valla ben tamamen yanlış anlamışım 😂😂 bunu sağlık ocağı yazarmi acaba eşime ya yarın gidince bi diyeyim bakalım
Endoyy olabilir valla benimde 4 5 gün sonra regl günü belki beni de geciktircek
milkshake bende sırf bu mantar yüzünden kaç tane kadın doktoruma gittim. Her seferinde başka bı doktora gittim. Geçti sonunda ama arada bir kaşıntı yokluyor.
milkshake Onu bilemiyorum kadın doğum uzmanı yazmıştı bana ama