milkshake rengarenk29 ben kac sefer gittim kadın doğuma o da ayni fitil bi hap krem verdi hep olduğunu söylesem de bunları verdi ki her türlü bakti temiz dedi sadece enfeksiyon var dedi
rengarenk29 milkshake bende sırf bu mantar yüzünden kaç tane kadın doktoruma gittim. Her seferinde başka bı doktora gittim. Geçti sonunda ama arada bir kaşıntı yokluyor.
milkshake Endoyy teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun kadın doğuma da gitsek vereceği yapacağı şey belli ya kac sefer gittim kaç paralar verdim ozellere yine de yazdigi ilac fitil krem yani demekki o geciriyor
Endoyy milkshake evet canım tabi tekrarlarmı bilmiyorum ama benim 2 gün reglim gecikti etkisi olurmu acaba ilaçların
Elisam2022 milkshake Kız allah seni 😂 gynomax XL senin için fitil içinde 3 tane var. Azitro ise eşli tedavide kullanılan bir hap. Onun da içinde 3 tane var. 3 sen 3 eşin içiyor. Fitili sadece sen kullanıyorsun
milkshake Elisam2022 valla ben tamamen yanlış anlamışım 😂😂 bunu sağlık ocağı yazarmi acaba eşime ya yarın gidince bi diyeyim bakalım
milkshake rengarenk29 bugün sağlık ocağındaki doktor yoğun mantar var demekki zorlu bi tedaviye girelim dedi 3 haftada bir bu ilaci gel yazdir dedi ilac aksam gelecek bakalim
milkshake Elisam2022 bana yoğun mantar var demekki bi zorlu tedaviye gircen dedi 3 haftada bir ilacı yazdir al dedi ilac aksam gelecek eger hala gecmezse kadin doguma gidecem ya tekrardan