burda açılan postlardan yola çıkarak konusmak istiyorum. her 10 kadından 9 u nerdeyse kocasının telefonu nu karıstırıyo. bunu neden kendimize yapıyoruz ?
baskasından daha mı degerliyiz.? bizden daha degerli hayatımızda kim olabilir ki evlatlarımızdan başka.
mesela suan ben hikaye yazıyorum. goggle gecmişimde hiç hoş seyler yok :) çünkü iki gay hakkında birşeyler yazmam gerek ufak bi araştırma yaptım. şimdi bunu eşim görse nereye çekerse oyum..
sapık da diyebilir , hikaye yazıyorum onun için baktım diyebilirim. ucu o kadar açık ki. nereye çekersen ne düşünürsen o şekilde ilerliyo. hikaye için dedim diyelim eşim dogru mu soyluyo deyip kurcalamaz ki. biz neden öyleyiz.
birsey buluyoruz soruyoruz .. ama ne unutuyoruz onu ne de cevaplara inanıyoruz. bu dusuncede bizi yiyip bitiriyo. hayat enerjımızden calıyo. negatif düşünmemize mutsuz olmamaıza sebep oluyo.
ben görunce üzülüyorum kurcaladım şöyle oldu böyle oldu.
Arkadaslar bosanmıcaksanız eğer kurcalamayın.
aldatma asla kabullenilmez. öyle birsey bulursun amenna. ama diğer türlü kurcala kurcala. yav dün baktın kurcaladın bugun neden bakıyorsun. dün bulamadın ya bugun bulcan illa birşey. gerek var mı gercekten?
hayat zaten kısa, birde böyle seyler için kendinizi uzmeyin. sorun aramayın. erkekler bunu yapmıyor farkındamısınız.
kac erkek eşinin telefonunu kurcalıyo ? çünkü relax. mutlular. biz neden böyleyiz. ben kurtuldum bu durumdan ve inanın o kadar mutluyum ki….
hayatı kendime zindan etmişim. yaparsa karşı taraf kaybeder ve ilahi adalet mutlaka tecelli eder. siz bekleyin , hayırlısını dileyin. allah zaten kimsenin hakkını kimsede bırakmaz.
lütfen mutlu olalım 🙏 hepimiz cok kıymetliyiz, güzeliz. bizden bir tane daha yook. bu ömür de bizlere birkere verildi dahası yok..
otur ağla, kendini üz. eeee ???? ne geçti eline…
gercekten biraz gamsız olmayı hayatı akışına bırakmayı öğrenmemiz gerek…
en basiti mutlu olmakken mutsuzluğu neden seçiyoruz? her anımıza şükredelim bakın gerçekten İnsanlar neler yasıyor neler kaybediyo.. buluttan nem kapmayalım , mutlu olmak gülmek bedava…