burda açılan postlardan yola çıkarak konusmak istiyorum. her 10 kadından 9 u nerdeyse kocasının telefonu nu karıstırıyo. bunu neden kendimize yapıyoruz ?
baskasından daha mı degerliyiz.? bizden daha degerli hayatımızda kim olabilir ki evlatlarımızdan başka.
mesela suan ben hikaye yazıyorum. goggle gecmişimde hiç hoş seyler yok :) çünkü iki gay hakkında birşeyler yazmam gerek ufak bi araştırma yaptım. şimdi bunu eşim görse nereye çekerse oyum..
sapık da diyebilir , hikaye yazıyorum onun için baktım diyebilirim. ucu o kadar açık ki. nereye çekersen ne düşünürsen o şekilde ilerliyo. hikaye için dedim diyelim eşim dogru mu soyluyo deyip kurcalamaz ki. biz neden öyleyiz.
birsey buluyoruz soruyoruz .. ama ne unutuyoruz onu ne de cevaplara inanıyoruz. bu dusuncede bizi yiyip bitiriyo. hayat enerjımızden calıyo. negatif düşünmemize mutsuz olmamaıza sebep oluyo.
ben görunce üzülüyorum kurcaladım şöyle oldu böyle oldu.
Arkadaslar bosanmıcaksanız eğer kurcalamayın.
aldatma asla kabullenilmez. öyle birsey bulursun amenna. ama diğer türlü kurcala kurcala. yav dün baktın kurcaladın bugun neden bakıyorsun. dün bulamadın ya bugun bulcan illa birşey. gerek var mı gercekten?
hayat zaten kısa, birde böyle seyler için kendinizi uzmeyin. sorun aramayın. erkekler bunu yapmıyor farkındamısınız.
kac erkek eşinin telefonunu kurcalıyo ? çünkü relax. mutlular. biz neden böyleyiz. ben kurtuldum bu durumdan ve inanın o kadar mutluyum ki….
hayatı kendime zindan etmişim. yaparsa karşı taraf kaybeder ve ilahi adalet mutlaka tecelli eder. siz bekleyin , hayırlısını dileyin. allah zaten kimsenin hakkını kimsede bırakmaz.
lütfen mutlu olalım 🙏 hepimiz cok kıymetliyiz, güzeliz. bizden bir tane daha yook. bu ömür de bizlere birkere verildi dahası yok..
otur ağla, kendini üz. eeee ???? ne geçti eline…
gercekten biraz gamsız olmayı hayatı akışına bırakmayı öğrenmemiz gerek…
en basiti mutlu olmakken mutsuzluğu neden seçiyoruz? her anımıza şükredelim bakın gerçekten İnsanlar neler yasıyor neler kaybediyo.. buluttan nem kapmayalım , mutlu olmak gülmek bedava…

harika bir açıklama ve yaşam modeli, inan ki bir süreden sonra ben de bu şekilde kabullendim aslında bu belirli yaş aralığında oluyor sanırım yani daha çok heyecanlı ve temiz hislerle enerjik olduğu zamanlar . . insan karşısından da onu bekliyor ama kafamızdaki kişiye hayatımızdaki kişiyi uydurmaya çalışmaktan başka birşey değil bu . . Sanırım kendimizi sevmeyi bilmiyoruz yada . .

bitterdelisi24 bu zamana kadar hiç gerek duymadım eşimin telefonunu kurcalamaya duymam da oda aynı şekilde telefonlarımız hep ortada olur şifrelerimizi biliriz ama ikimizde hiç bakma gereginde bulunmayız güveniyoruz çünkü birbirimize gereksiz boş geliyor bana yaa bi oyun oynarsak birbirimizin telefonunu alırız onun dışında bakayım kurcalayım yok olmaz gerek duymuyoruz

bitterdelisi24 aaaa hikayenin büyüsünü bozdun bitter ben tahminimi söylemedim sen bu posttaa açık verdin olmadı 😂 asıl konuya gelecek olursak çok haklısın ben hiç görmedim ki eşim benim telefonumu alsın kurcalasın bir kere whatsapıma girmiş değil ben bakıyordum yalan değil ben şüphem olduğu için kurcalamıyordum ama bunların bir arkadaş grubu var bekarlardan bir tanesi çıplak kadın fotosu atmış gruba ben tesadüfen gördüm bunu tabi eşim ve diğer evli olanlar baya tepki göstermiş çoluğmz çocuğmz var telefonu alıyolar eşlerimiz görse ne olur filan diye ben bu çocuğun ağzına ettim 😂 o günden sonra ara ara hep baktm birşey gönderiyor mu diye ama baktım çok huzursuzum ben böyle eşim zaten o grubu sessize almışlar o çocuğun olmadığı başka grup açmışlar 😂 eşim belli etmese bile bu durumdan o da rahatsızdı çünkü mutsuz oluyorsun diyordu adama laf anlatamıyoruz abazanın teki diyordu bende en son çok abazaysa çevirsin kendine soksun dedim 😂 şimde son çareyi başka grup açıp onu almamakta buldu. bende telefonunu kurcalamayı bıraktm bunu görünce ve inan hafifledim resmen yoksa hep düşünüyrdm acaba ne pislik gönderdi diye

bitterdelisi24 her cümlesine hak verdiğim bir post yazmışsınız 😇👏🏻 Ve ben de şunu eklemek istiyorum yapmak isteyen her türlü yapar kızlar. Siz sabah akşam telefonunu kontrol edersiniz hiçbir şey bulamazsınız ama o sizden gizli ikinci bir telefon kullanıyordur iş yerinde ya da arabasında saklıyordur mesela bilemezsiniz. İsterseniz adamın peşine dedektif takın inanın yapmak isteyen adam her şekilde yapar. Biraz da gerçekler 🌸

hassaskalp belkide yaşın vermiş oldugu birşeydir. ama eşimden yola cıkıyorum asla birgun olsun kurcalamadı kendi kendime kızıyorum ben neden yaptım bunu kendime :)

TombulHatun hikaye paylascam bugun dur o ayrı😀😀
            demek istedim bu aslında biliyor musun. eşin yapmasa bile biri yapıyo hayatında görmedın tanımadıgın biri ıcın üzülüyorsun buna kızıyorum… şimdi esının ne sucu var gerızekalı biri bunu gönderdıyse baksana adamın umrunda degıl atan kişinin

bebeksiguzellik gercekten öyle insanın ıcınde varsa yapıyo. kurcalamakla olcak iş degıl olan bize oluyox bak tombulcum yazmıs ya🙃 eşinin arkdası gruba cıplak fotoğraf atmıs bu tarz seyler illaki oluyo. kadın kurcalarken galeriye bi giricek cıplak kadın. çık işin işinden cıkabilirsen :)

Nurtrhnx1 ay canım allah razı olsun her zaman dinlerim elimden geldği kadar .. bazen arkadaşlarımla konusuyoruz sorununu anlatıyor dıyorum böyle böyle yap. aynısını psikolog da dedi diyor:) diyorum yani bosuna para verıyorsun baştan bana gelseydin 🙈😄

bitterdelisi24 aynen öyle eşim diyo ki en son döveceğim çocuğu gidip 😂 şerefsiz adi evli adamlara çıplak karı fotosu atmak ne demek öldürücem onu tanıyorum da benim olduğum ortama gelemşyr korkudan 😂😂 bende artık kendi ruh salığım için bakmıyorum biz kızlarlada öyle cinsel içerili karikatürler filan atarız eşim neden hiç bakmıyor bizim konuşmalarımıza ben neden bakıp kendime bunu yapıyorum dedim bıraktım 😂

TombulHatun bahsederken bile sinirleniyosun dmi bak farkettim :) aynı seyi yengem yakalamıs. abimin telefonuna gece 2 de arkdası ıntrgmdan video atmıs kadın dans ediyo mal mal.. aptal işte aptal mı yok dengesiz insanlar ya

TombulHatun Bide düşünsene peride kocanın eline düşüyor 😄abooo çık işin içinden çıkabiliyorsan 🤷🏻‍♂️

bitterdelisi24 ay öldürücem ya dün eşim arkadaşına gitti bu bahsettiğim gruptan arkadaş film izleyeceklerdi evde arkadaşı beni görüntülü arıyor bak için rahat olsun o çocuğu çağırmadık asla diye bütün evi gezdirdi 😂😂 bu karaktersizliktir dur bak sinirim geldi yine 😂

TombulHatun Aboo ne cesaret be gerçi sen çok +18 konuşmuyorsun herhaldee.😄
                        Bilmiyorum ya eşim bilse izin vermez bence halbuki bizde onlar için çalışıyoruz burda😂😄

Nurtrhnx1 yoo ben +18in dibini de konuşurum hiç çekincem yoktur 😂ama burada kadın kadına olup eşlerimizle ilgili konuştğmz için sıkıntı yapmaz tutup da onun arkadaşı gibi birbirimize çıplak kaslı erkek fotosu atmıyooruz 😂😂 bazen soruyor ne konuşuyorsnz siz burda diye diyorum kadın hastalıkları çocuklar kocalar cinsel tüyolar filan senden engin bilgilerinden faydalandırıyor musun der 😂 Benim burdaki yıldızımı bile bilir mesela arkadaşım gibi ya eşim oturup dedikodu yapmayı çok severiz o yüzden anlatırım herşeyi ona 😂