bitterdelisi24 aaaa hikayenin büyüsünü bozdun bitter ben tahminimi söylemedim sen bu posttaa açık verdin olmadı 😂 asıl konuya gelecek olursak çok haklısın ben hiç görmedim ki eşim benim telefonumu alsın kurcalasın bir kere whatsapıma girmiş değil ben bakıyordum yalan değil ben şüphem olduğu için kurcalamıyordum ama bunların bir arkadaş grubu var bekarlardan bir tanesi çıplak kadın fotosu atmış gruba ben tesadüfen gördüm bunu tabi eşim ve diğer evli olanlar baya tepki göstermiş çoluğmz çocuğmz var telefonu alıyolar eşlerimiz görse ne olur filan diye ben bu çocuğun ağzına ettim 😂 o günden sonra ara ara hep baktm birşey gönderiyor mu diye ama baktım çok huzursuzum ben böyle eşim zaten o grubu sessize almışlar o çocuğun olmadığı başka grup açmışlar 😂 eşim belli etmese bile bu durumdan o da rahatsızdı çünkü mutsuz oluyorsun diyordu adama laf anlatamıyoruz abazanın teki diyordu bende en son çok abazaysa çevirsin kendine soksun dedim 😂 şimde son çareyi başka grup açıp onu almamakta buldu. bende telefonunu kurcalamayı bıraktm bunu görünce ve inan hafifledim resmen yoksa hep düşünüyrdm acaba ne pislik gönderdi diye