bebeksiguzellik valla sen bu post açmasydn bn yazacaktım çok iyi yaptın😄bnde bu mevsim için trençkot modeli şık kaliteli bisy istiyorum alanlar link verin bize
Sonbahar-kış alışverişine başladınız mııı kızlaaar ☃️ 👢🧥
bebeksiguzellik bende bekleyeyim burda
bebeksiguzellik favorime çok koydum ama henüz almadım.
DAZY Letter Graphic Drop Shoulder Sweatshirt
I discovered amazing products on SHEIN.com, come check them out!
http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=VWLiF1OwfAo&localcountry=MK&url_from=GM7425344495831650304
Oy bu nasıl link ben fazla atmayım komple parsellenir burası 😁
Annemin yanına giderken sipariş veririm diye bu siteden bakıyodum
bebeksiguzellik Ben Bu sene bebelere aldim kendime gecen sene aldiklarim var belki bir iki takim alirim kendime o kadar😂😂
bebeksiguzellik başlayamıyorum çünkü herşey çuk pahalı🥹
buzdankalpler ya o siteden ne kadar sürede geliyo daha önce aldınızmı
Avakadobuu ayy evet yaaa linkleri bekliyoruz kızlarrr 😇😂
buzdankalpler aaaa ilk kez gördüm ben bu siteyi canııım
HurremSultan ayy ben daha bebeğime bile almadım 😅😂 küçük bebiş var mıııı sende aşko
Askokuskom evettt geçen sene pahalı diyorduk meğer geçen sene her şeyden bol bol almalıyımışız🥹💔
bebeksiguzellik bunun pişmanlığını yaşıyorum. 3 sene bi giyim mağazasında çalışmıştım 20-30 tl ye kazak sweatler vardı akıl edip almamıştım hiç. 50tl ye pantolonlar. Hadi beni geçtim keşke bebeme alsaydım gelecege yatırım😂bilseydm tüm maaşı giyime harcardım çok hazırlıksız yakalandım 😂
Askokuskom allahımmm şu an 20 tlye kazağı bırak eldiven bile bulamazsın 🥺😂 evett işte o zamanlar bol bol almak lazımmış ama insan bilemiyor işte aşkom🤷🏻♀️🥲
bebeksiguzellik gözyaşım pıt 🥲
bebeksiguzellik ay ben kızım olduktan sonra hep ona alıyorum ya kendimin kaban ve trençkot geçen sene almıştm kızama bi kaç takım aldım bu ay biraz daha alırım ama kızım ve bana iyi bir ayakkabı alışverişi yapmalıyım bende
bebeksiguzellik valla aynıyız şuanda dldlsş
Askokuskom almanyadayken aldım 4 5 gün içinde gelmişti Türkiyeye hiç sipariş etmedim
bebeksiguzellik süperstar istiyorum adidas :( bu takıntımı bırakamadım.. beyaz vardı eskidi siyah aldım siyah eskidi şimdi gene beyaz istiyorum. bütün kıs bana yetıyo😄😄
bebeksiguzellik bende kendime kaban ve trenckot alıcam. Birde siyah önü kapalı topuklu ayakkabı. Başka da bir eksiğim yok. Eşime de kazak alıcaz sadece. Ama her sene cocuklara birsey alıyoruz ya, çok çabuk büyüyorlar. Geçen sene giydikleri pijamalar uzun kollular kısa gelmeye başladı. Hem oğluma hem kızıma birkac birsey alıcam. Eşimin gelmesini bekliyorum. Sonra beraber toplu alışverişe çıkacaz😂 artık borca mı gireriz iflas mı ederiz bilmem 🤣
bebeksiguzellik kiz buyuk yokkki😅😅 biri iki olcak biri 8 aylik😁💖🙏