• Alışveriş & Moda
  • Sonbahar-kış alışverişine başladınız mııı kızlaaar ☃️ 👢🧥

bebeksiguzellik favorime çok koydum ama henüz almadım.
DAZY Letter Graphic Drop Shoulder Sweatshirt
I discovered amazing products on SHEIN.com, come check them out!
http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=VWLiF1OwfAo&localcountry=MK&url_from=GM7425344495831650304
Oy bu nasıl link ben fazla atmayım komple parsellenir burası 😁
Annemin yanına giderken sipariş veririm diye bu siteden bakıyodum

bebeksiguzellik bunun pişmanlığını yaşıyorum. 3 sene bi giyim mağazasında çalışmıştım 20-30 tl ye kazak sweatler vardı akıl edip almamıştım hiç. 50tl ye pantolonlar. Hadi beni geçtim keşke bebeme alsaydım gelecege yatırım😂bilseydm tüm maaşı giyime harcardım çok hazırlıksız yakalandım 😂

Askokuskom allahımmm şu an 20 tlye kazağı bırak eldiven bile bulamazsın 🥺😂 evett işte o zamanlar bol bol almak lazımmış ama insan bilemiyor işte aşkom🤷🏻‍♀️🥲

bebeksiguzellik bende kendime kaban ve trenckot alıcam. Birde siyah önü kapalı topuklu ayakkabı. Başka da bir eksiğim yok. Eşime de kazak alıcaz sadece. Ama her sene cocuklara birsey alıyoruz ya, çok çabuk büyüyorlar. Geçen sene giydikleri pijamalar uzun kollular kısa gelmeye başladı. Hem oğluma hem kızıma birkac birsey alıcam. Eşimin gelmesini bekliyorum. Sonra beraber toplu alışverişe çıkacaz😂 artık borca mı gireriz iflas mı ederiz bilmem 🤣