Şimdiden Teşekkürler Kızlar❤️

Sevişmemek 😂😂😂

Emilya97 şaka bi yana da korunma yöntemlerinin hiç biri 100/100 güvenilir değil ama prezervatif ve doğum kontrol hapı yada spiral koruyuculuğu en yüksek olanlar diye biliyorum ama tabiki yine söylüyorum hiçbirine çok güvenmemek gerek

Tenshi daha pratik olan varmı diyə bilmək isdiyordum bunları biliyorum sadece ben hiç doğum yapmadığım için ilaç spral kullanmak isdemiyorum zararı olur sonrasında diyə düşünüyorum

Emilya97 prezervatif dışındaki yöntemleri kadın doğum dr unun değerlendirmesine göre kullanın bence, çünkü aylık 3 aylık iğne vs de var ama her yöntem herkese iyi gelmeyebiliyor. Ben adet düzensizliğim olduğu için yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyorum mesela hem korunma hem adet düzenleme için spirali önermedi bana dr um o yüzden önce bi dr a danışın

Tenshi pandemi nedeninden dolayı gitmiyorum şu an amma en kısa zamanda muayineye gidicem çok teşekkür ederim❤️Eşimde bende daha çocuk konusunda kararsızızda suprizlə karşılasmıyalım diyə tedbirli olmak isdiyorum.

Emilya97 Salam ən yaxşısı prezervatifdi🙄mən spiralnanda dərmannanda hamilə qalan çox qadın görmüşəm təbiikk prnında riski var ama ən yaxşısı məncə odu hələki məndə hamiləyəm və araşdırıramki hamiləlikdən sonra nə edəcəm