Hanımlar iyi akşamlar ya bildiğiniz gibi iki oğlum var ilki 2 buçuk diğeri nerdeyse yürümeye başlayacak alt komşum var hep herşeyden şikayet ediyor alt komşum aslında yaşlı bı kadın kulağı bile duymuyo ama kızı var arsizin teki iki kat üstümde kirada oturuyor annesine çıkıp geliyor çocuğumun sesinden şikayet ediyor bağırıyor evinde duyuyorum küt küt vuruyor tavana ama napiyim üç yaşındaki çocuk yani esir alamam ya elini kolunu bgalayamam önümüzde kış haksız mıyım yerimde olsanız ne dersiniz annesi dün şikayete çıktı ama napabilirim abla dedim ya evine cikabilir ama yok annesinin evini yiyor kirletiyor kendi evine yatmaya gidiyor madem niye şikayet ediyosun benim başka imkanimda yok ne demeli napmalı sizce çocuğumu da üzmek istemiyorum sonuçta bı yere kadar yani elleme yapma diyerek bütün gün bunaliyo ztn yavrucak kadını görseniz pisin teki kendine laf ettirmez herkesle dövüşür arsız aptal sarışın dersiniz yani çok pis bişey kendine bakmadan millete atıyor nappmali ya cidden tedirgin oluyorum 🤐 ama yine de çocuğuma seslenmicem kendini olsaydı hiç takmazdi eminim 😏😏

Sevde_20 çocuk bu engelleyemezsin ki . Sen kızının evine taşın o senin evine taşınsın o zaman ses mes duyamazlar böyle bir teklifle git terbiyesizlere. Belki utanırlar.

Sevde_20 ya bırak benimde 2 kızım ar küçük kızım geceleri çok ağlardı emdiği dönemlerde sabaha kadar kaç kere uyanırdık bigün bahçedeyken alt komşuyu gördüm kadınıda tanımıyorum yani geçerken çocuğumu sevdi uzaktan ya pardon siz bizim altımızda oturan ablamısınız dedim evet dedi ya benim kızım çok ağlıyor geceleri meme istedğinde hakkınızı helal edin dedim aaa olur mu öyle şey dedi bize ses gelmiyo bile dedi geceleri bazen geliyo dedi aradan 1 ay geçti apartman toplantısı oldu kadın toplantının ortasında söyledi geceler çok fena biz erken kalkan insanlarız en azından salonda oyalayın dedi tabi ev sahibimiz bana destek oldu kadının 2 küçük çocuğu var siz hiç çocuk büyütmedinizmi bu kızcağız napsın dedi 🤣 bende yöneticimiz döndüm dedim ben çocuklarımı kime şikayet ediyim çocukları bilerek ağlatmıyorum sonuçta çocukların uyumuyosa bende uyumuyorum sabaha kadar ayaktaydım memeyi bıraktım daha yeni uyumaya başladım ben napabilirim dedm eve geldim eşime söyledim sinirlendi bir daha aynı mevzu olursa ben sabırlı bir tip değilim ağzının payını alır dedim kendisi her gün balkonda çamaşırlarım varken köpek gibi halı sirkelemeyi biliyo her bokunu şikayet edicem gelirse kapıya

Sevde_20 valla hiç yüz verme ben alt komşuma karşı çok tatliydim ta kii astarını isteyene kadar neden apartman süpürülmüyormus diye azarladı bağırdı çağırdı artık selam bilr vermiyorum ben ne zaman supurecegimi bilirim keşke herkes benim gbi olsa dedim artık denk gelince yüzüne bile bakmıyorum birdaha brsey derse ağzına geleni söyle ve birdaha muhatap olma herkes haddini bilsin

Sevde_20 ben de üst kattakinden şikayetçiyim 😂 gecenin bir saati gürültüden uyanıyorum sıçrayarak kız sen yoksa o musun gkcmmks şaka bir yana bir yere kadar anlayış gösterilebilir ama sen bi gel benim evime gör üst katın gürültüsünü. Sabahın erken saati topuklu ayakkabı tıklamadı gecenin 1i 2 si paldırtı evde basket oynuyo gibi sürekli eşya sürükleme sesleri bunun saati yok en dayanamadığım ses çin işkencesi gibi ama çocuk bu kdr ses şikayet edecek kadar yapamaz ya ona da müsama gösterilir

Sevde_20 ona uygun bir dille maalesef çocuğumu kısıtlayamam rahatsız oluyorsanız polis çağırın desibel ölçümü yapsınlar o ölçümün üstünde çıkarsa cezamı zaten çekerim ama onu da gece 12den sonra yapma hakları var diyin ve lütfen beni artık rahatsız etmeyin bu konu için deyin. Bu kadar basit kavga etmeye gerek yok

Sevde_20 valla ben de ğst katımdan şikayetçim 3 cocugu var ama asla çocuklara bişey demem kadın onlardan daha şok bagırıyo Allah belanızı versin bilmem ne cocuklar da küçüçük abi yaparken zevkle yapıyosun adam gibi bakacaksın peşpeşe yapma dikkat etseydin. Bi ev süpürüyor sanki laminantları kaldırıyor cocuklar gürültü yapıyor ama onlara tabi ki sus dur denmez. Kızım 30 dk uyuyup kalkardı . 5 kişilik aile cocuk odasında oturuyorlar kızım da çocuk odasında yatıyor. Yani sabah cocukslrı erken kalkıp yere vuruyor elindekini bile almıyor. Dediğim gibi çocuklara kızmam ama anne çok hatalı benim üstüme oturan yani

elifdedimbededim üzücü ya bazen stres olabiliyor üstümüzde ama bu onların suçu değil ki..yere bsy vurmasına izin vermemde ona kalsa eline telefon vercekmisim yok ya benim oğlumun dünya güzeli gözlerine yazık değil mi kendinde yok tabii hiç oralı değil

Sevde_20 ev alma komşu al diye boşuna dememiş atalarımız. Gerçekten komşununda hayırlısını versin Rabbim. Benimde iki cocuğum var. Alt katımda oturan komşum annem yaşında, 3 tane cocuğu var ama hepsi büyük üniversite okuyan gençler. 3 senedir burdayim, daha bir şikayet ettiklerini duymadım. Hatta apartmanda hep yaşlı emekli insanlar var. Tek genç evli cift biziz, haliyle benim cocuklardan başka kücük cocukta yok apartmanda, cocuklara bende sürekli susun yapmayin derim. Komşularımı rahatsiz etmek istemem. Alt katimdaki komşumda çok anlayışlı birisi. Bizde geçtik bu yollardan, cocuk büyütmek zor diyor hep. Hatta cocuklarimi aşağıdan balkondan seslenip seviyorlar. Hatta yöneticimiz dedi ki apartman ruh gibi sessizdi. Siz geldiniz neşe getirdiniz dedi 😂 ben bazen anneme gidiyorum 2-3 gün annemde kalıyorum. Geri evime geldiğimden yokluğun hissediliyor diyor alt komşum. 😂 cocuk sesini seviyoruz biz diyor.

Sevde_20 Benim oturduğum binada ses yalıtımı yok. Hapşırsak ses duyulacak tipten. Herkes birbirini duyuyor. Kızım doğduğundan beri hep ağlayan bir bebekti. Komşularım duyuyordu,Hiç bir gün ağladığı için şikayete gelen olmadı. Ne zaman görsem kendim hakkınızı helal edin elimde olmayan bir durum derim hep anlayışla karşılarlar. Ama tak tuk duvara masaya eşya oyuncak vurma sesi olduğunda hep kızımı bir şekilde durdurmaya çalışıyorum. Çünkü en altta olduğumdan üçüncü kattaki komşuma misafir gelse çocukları koridorda odada koşturduğunda evim sessiz olduğundan güm güm sesi birinci kattan ben duyuyorum. Yada dış kapıyı çarparak giren olursa onun sesi olduğu gibi benim evimde oluyor. Kızım 2 buçuk yaşında, hala sese uyanmasın diye sabaha kadar ninni çalıyor başında. Sizin binanızda da böyle bir durum varsa diye söylemek istiyorum. Bende onları empati kurarak bu ses ile rahatsız etmek istemediğim için kızıma hep komşular uyuyormuş oyuncak vurmayalım olur mu gibi şeyler söyleyerek, başka bir oyuncak ile oyalayıp yaptığı hareketi unutturarak özellikle akşam 9dan sonra fısıldama oyunu oynayarak o büyüme sürecini geçirmeye çalıştım. Çocuk ağlamasına ne komşunun ne sizin çareniz yok her an ağlayabilir. Ama akşamları oyuncak vurarak ses çıkarırsa çocuklarınız başka bir oyunla meşgul ederek engel olabilirsiniz. Buna rağmen hala şikayetçilerse yaşadığınız evde parmak ucunda yürüyecek diken üstünde duracak haliniz yok. Kusura bakmasınlar

Sevde_20 ben asla cocuklara bişey demem bak bı sabah 7 de uyandı anne baba nasıl bagırıuorlar cocuk aglıyo saatlerce yani anlamıyorum. Gecenin 1inde eline biley slıp cocuk yere vuruyorsa uyumamışsa alacaksın eline peluş bişey vereceksin. Senin komşunda abartmış telefon ver ne demek ya salak mı ne

5 gün sonra

zarifhanim ya bildiğin gibi değil köpekleri alıştırmis buraya kaç çocuğa saldırdı şikayet geldi toplandı aradı geri getirttirdi manyak bı tıp o manyak içinde çocuğumu uzmucem.neymis tlfn vercekmisim yok ya kaldır koca gotunu yukarıdaki kendi evine çık anasının evini yemektende bıkmadı kocasında da hiç utanma çekinme yokmuş yiye yiye bitirdiler kadını neymiş dışarı çıkacakmisim çocuğu alıp kış günü napiyim mesela kaldı ki bemim hiç mi işim yok kendinin yokta kafası rahat ama yetti artık msn atmış.hic görmezden geldim napiyimya evin varken cikmiyosan o senin sorunun..bide msj çekiyor çek istediğin kadar çek Aras da açmam manyak cidden manyak ya

elifdedimbededim salak ya valla salak sen kimsin bana akıl veriyorsun kaldı ki evin var çık ya değil git sen beni evimde esir mı aliyosun AA yetti canıma çocuğumu uzmucem bı aptal için koşsun coşsun akşama kadar akşam tamam ama sabahta seslenemez

Sevde_20 Takıntılı biri belli ki. Çocukları dışarı çıkarsanız en fazla kaç gün çıkarabilirsiniz ya onlar rahat etsin diye siz kendi evinizde rahat edemeyecek misiniz. Bir sokakta kalın eve uğramayın demediği kalmış. Yapacak bir şey yok dediğiniz gibi çok rahatsız oluyorsa kendi evine çıkıversin.