Yeni ürünler deneyimleyip kullanmayı seven biriyim bittikçe rutine yeni ürünler ekleyip devam ediyorum
Yağ sprey köpük sampuan maske ne varsa kullandiginiz veya kesinlikle bunu al dene dediginiz ne varsa herseye acigim
Benim genel sorunum sacta kuruluk vucudumda kuru zaten haftada 1 kere yikasam da oluyor yani cabuk yaglanma yapmiyor bu konuda hem sansli hemde sanssizim cunku kepeklenme dokulme sorunlari da beraberinde geliyor
Nemlendirme ozellikli veya bukle belirginlestirici birseyler felan ne olursa🫠
Onerilere acigim
Önerdiğiniz saç bakım ürünleri
prenses26 ay ben de şurda bekleyeyim. Sürekli düzleştirici ve maşa kullandığım için epey yıprandı saçlarım. Çatal çatal duruyo uçları😥
prenses26 offf benimde yağlı yapısı var malesef 2 gün anca dayanıyorum yıkamadan. Yağlı ama bi yandan da çok yıpranıl ve dökülğyor . Artık ne kullanacağımı şaşırdım 😑
Askokuskom aslinda sacin o yagsi saci besler ve nemlendirir diye biliyorum benim ki kuruluktan ölecek yakinda çöl mubarek
prenses26 ya evet bende öylr biliyorum ama bende işe yaramıyo mu anlamıyorum. Yıkamadan en fazla 1 hafta durabiliyorum (o da vucudumu yıkayarak) beslesin diye bekleyip yıkıyorum ama yine aynı çok kötü önceden bu kadar değildi doğumdan sonra bi garip oldu ya
Askokuskom ayni mantikta bende bilerek bekliyorum biraz yagli olsun diye ne kadar ise yariyor bilmiyorum
Hindistan cevizi yagini felan genelde sac diplerinize surmeyin diyolar da ben dusa girmeden 1 saat oncesinde diplere uclara her yerine surup bekliyorum oyle yikiyorum nem alsin diye
bebeksiguzellik canım elidorun brezilya keratin terapisi sampuan sac kremini tavsiye ederim o catallasma hic kalmiyor ve kuruttuktan sonra hem saca parlaklik veriyor hemde sanki fön cekmissin gibi elektriklenmeden cok guzel sekil aliyor. Benim sacim normalde her sampuani kremi kabul etmez ama bu bence bir harika
Bebeğim bunlar mıııı???💖 saç kremini bulamadım ama şampuan ve bakım kürü çıktı aratınca
bebeksiguzellik evet canım bunlar şampuan ve kremi her duşta kullanıyorum kürüde arada aklıma gelirse ama şampuan ve krem bile emin ol yeterli geliyor. Bence bir dene memnun kalirsin ben pek çok çok memnun kalmadigim ürünleri önermem boşa kimseye para harcatmayım diye ama bunlar kaçmaz 😊
Copper ayyy bebek misin sen 🥹🥲💖 çok teşekkür ederim kuzum. Ama saç kremini bir türlü bulamıyorum 🤯 hem yakındaki marketlerde yok hem de trendyolda bile bulamadım. Sen nerden temin ediyorsun saç kremini ya😥
bebeksiguzellik ayyyy buldum kuzum 💖💖💖
Copper getir’de searchledim de kuzum bide böyle bakım sütü diye bi ürünü var bunu görmüş müydün
bebeksiguzellik en son getirden almıştım ama ayni zamanda yemek sepetinin market kısminda da devamlı oluyor. Migros tarzı daha buyuk marketlerde genelde her cesitleri oluyor ama siparis verirken ben ozellikle not yaziyorum brezilya cesidinin rengine yakın avakadolu cesidi var hep dalginlikla onu gonderiyorlar sonra degisimle ugrasiyorsun 😁
Copper evetttt ben de getir’de buldum şimdi 😅🥹🌸
bebeksiguzellik bu dus sonrası kullanilandan ama her yerde bunu bulamiyorum bir defa sadece alabildim elidorun brezilya serisini aldim hep zor buldugumu cok nadir kullaniyorum ama sampyan ve krem her yerde var
Copper çok ama çokkkk teşekkür ederim 🥰 🥹 mutlaka deneyeceğim çokkkk sağol 🤩💅🏻🩷
bebeksiguzellik arada yemek sepetinin marketi takip et orada surekli kampanya oluyor bu urunlere gecen gun yari fiyatina dustu neredeyse bir tanesinin fiyatina iki tane denk geldi 😁 simdi aliskanlik oldu her sabah oraya bakarim benimkiler indirimdemi diye 😁
bebeksiguzellik rica ederim insallah sende memnun kalirsin 🥰
prenses26 Saçtan yana şanslıyım allahdan yaaa 🫠 head shoulders kullanıyorum şampuan olarak ardından elidorun saç kremini kullanıyorum benim saçlar boyalı olduğu için elidorun kremi anında yumuşatıyor zaten ince telli uzun ve düz bir saçım var o yüzden kabarikmis yok yıpraniikmis kepekmis hiç öyle bir dertlerrim olmadı. Ardından Pantene Argan yağı sürüyorum. Miss gibi olduu 🤗🧡 tek yaptığım şuanlik saçıma bakım olarak bunlar. Belki yıpranma olursa extradan yaparım ama şuanlik sacla ilgili hiç bir şikayetim yok 🥰