• Muhabbet
  • Yerin dibine girdiğiniz anlar ?

Kızlar en rezil olduğunuz an nedir benim iki tane var:
İlki arkadaşımın Amerika’dan kuzeni gelmişti ilk defa Türkiye’ye geliyorlardı ben ilk selamlama cümlesi olarak “hi what s up” dedim o da bana “merhaba nasılsın” dedi sanki Amerikalı olan ben Türk olan o gibi 🥲 bildiği tek Türkçe kelimeymiş yerim dibine girmiştim
İkincisi de taksiciye bir önceki taksicinin beni nasıl kazıkladığını anlatırken adamın “ abla o bendim sen beni yanlış anlamışsın “ dediği an kopsun kıyametttt

Sacmalamaenginn arkadaş ortamında komik bir şeye gülerken ağzımdaki meyvesuyunu tüm arkadaşlarımın üzerine püskürtmüştüm😂 çok iğrençti 🤣 nerdeyse kusacaktım ,o derece 🤣
    Kaynanamın yanında ağzımdan gaz çıkarmıştım yanlışlıkla 🤣 başka da yok heralde ya, düşünüyorum, hatırlarsam yazarım 😂

Sacmalamaenginn 4 gün arayla kuzenim ve ben evlendik. İlk ben sonra kuzenin duğunu oldu. Bizde balayina gitmeyi ertelemistik. Kuzenin dugunden hemen sonra sabah yola cikacaktik. Saat cok gec olmustu artik dugunde yakinlar harici kimse kalmamisti. Bende oynadim geldim, masaya oturmadan esime egildim dedim artik eve gidelim evde isimiz var aklim hep evde dedim😁 sesten esim anlamadi 😁bunu ikinciye tekrar ederken birden müzik sustu ben koca sesimle soylerken kendimi buldum😁 masada kim varsa birden şaşkınca durup bana baktı kimisi açıkça güldü kimisi gülmemek için kendini tutmaya çalıştı masadaki yaşlı halam tövbeee yarabbimmmm neler duyucaktık kızım ayıp dedi 😆 yanlış anlaşıldı tabi. Ben aslında valizden bahsederken millet oynaşma anladı 😆

Rouge bu tartışmayı sabitledi.

@“Sacmalamaenginn”
        hökxkdnjxkdk görümcemin kaynanası gile köye gitmiştik ertesi gün de kurban bayramı işte akşam oturuyoz eniştem görümcem çocukları kızlar fln var sohbet muhabbet bişeye bir güldük ki o an osurdum herkes duydu ve görümcemin oğluna sen yaptın demi dedim ya hayır ben yapmadım falan dediler ama görümcemle eniştem anladı bnden geldiğini görümceme kaş göz yapıyom ama çatlıcam gülmekten bi yandan yerin dibine giriyom o sıra eniştem tam susun kapat dedi…. 🤦‍♀️🤦‍♀️Ay ne utanmıştım 😂

Sacmalamaenginn ahshhsah ay hemen anlatıyım bizde ailecek piknikteyiz ablam eşi abim eşi annem babam ben falan neyse herkes yemek yiyo biz ablamla semaverin yanına çay doldurmaya gittik ben yere eğilmemle bir gaz kaçırdım shhshshsbam ama böyle bir ses yok duyulmaması imkazdı bi an sessizlik oldu ablamla bana baktılar direk abimde sever böyle şeylerle dalga geçmeyi hemen ohaa ozon tabakası delindi dedi shdhehhwgsgah ay kıpkırmızı olmuştum hem gülmekten hem utancımdan ahshhshsha Allah’tan bekardım o zaman kocam falan yoktu dilinden kurtulamazdım 😂

Sacmalamaenginn geçen sene kızım kreşe giderken öğretmeni okul grubundan yazdı işte çocukların saçlarını örerken tararken saçlarında sirke görüyorum falan diye bende özelden yazdım hocam ben kızımın saçlarını her yıkamadan sonra birde sirkeyle durularım ama kokusu yoktur acaba onun kokusunu mu aldınız birde nasıl gördünüz orayı anlayamadım demiştim bi taraftanda annemlere yazıyorum öğretmen sirke görmüş sirkeyi nasıl görüyo falan diye dalga geçiyorum 🤣🤣 öğretmeni bana dedi yok Ayşe hanım o sirke bildiğiniz sirke değil bit siz sirkeyle yıkamaya devam edin ama çok faydalı dedi hahahahah tam rezillik

Sacmalamaenginn Carrefoursa da alışveriş yaparken kendime ped arıyorum. Kadın erkek kişisel bakım rafları karsilikli. Neyse ben pedleri iyice göreyim aradığımı bulayım diye geri geri gittim sonra erkek reyonundan dedorant kısmına çarpıp bir tane düşünmüştüm. Panik yapıp onu kaldirayim derken donmemle o rafı komle düşürdüm. Orda da çalışan bana bqkiyor. İyice stres yaptım çok utandım derken toparlqyqyim derken kadın pedlerinide devirdim😂😂😂 iki reyonu birbirine katmistim. Çalışan geldi hanımefendi siz isterseniz alışverişinizi yapın ben toparlarim demişti 😂😂😂😂 birde bir gün şoktayım çikolata arıyorum arkadaşıma gideceğim soğuk bir kış günüydü ayaklarimda postallarim var. Çalışanda koli taşıyor ben yine geri geri giderken çalışanin ayağına basmisim ve ben hiç hissetmedim çalışan koliyi düşürdü yanımda dikildi durdu bende çikolata aramaya devam baktım çocuk gitmiyor bir şey mi diyeceksiniz diye sordum. Çocuğun gözleri dolmuş hanımefendi ayağıma basıyorsunuz demişti 😂😂😂😂 o çocuk beni sok ta ne zaman görse kacardi üniv yillariydi 😂😂😂😂😂

etoile söylemezmiyim hiç ama inanmadılarki imalı şekilde hadi hadi gidin siz dediler 😶‍🌫 😁

etoile hahaha senin geri viteste sorun var 😆😆😆 bende aradığımı net görmek için bunu çok yaparım dikkat edeyim bari çok güldüm kesin sakarlık yaparım 🤭🤭

veraeyl hemen ohaa ozon tabakası delindi dedi shdhehhwgsga

😂😂😂😂😂😂😂😂 🤣🤣🤣🤣🤣 Ay öldümmmm