• Muhabbet
  • Yerin dibine girdiğiniz anlar ?

Sacmalamaenginn geçen sene kızım kreşe giderken öğretmeni okul grubundan yazdı işte çocukların saçlarını örerken tararken saçlarında sirke görüyorum falan diye bende özelden yazdım hocam ben kızımın saçlarını her yıkamadan sonra birde sirkeyle durularım ama kokusu yoktur acaba onun kokusunu mu aldınız birde nasıl gördünüz orayı anlayamadım demiştim bi taraftanda annemlere yazıyorum öğretmen sirke görmüş sirkeyi nasıl görüyo falan diye dalga geçiyorum 🤣🤣 öğretmeni bana dedi yok Ayşe hanım o sirke bildiğiniz sirke değil bit siz sirkeyle yıkamaya devam edin ama çok faydalı dedi hahahahah tam rezillik

Sacmalamaenginn Carrefoursa da alışveriş yaparken kendime ped arıyorum. Kadın erkek kişisel bakım rafları karsilikli. Neyse ben pedleri iyice göreyim aradığımı bulayım diye geri geri gittim sonra erkek reyonundan dedorant kısmına çarpıp bir tane düşünmüştüm. Panik yapıp onu kaldirayim derken donmemle o rafı komle düşürdüm. Orda da çalışan bana bqkiyor. İyice stres yaptım çok utandım derken toparlqyqyim derken kadın pedlerinide devirdim😂😂😂 iki reyonu birbirine katmistim. Çalışan geldi hanımefendi siz isterseniz alışverişinizi yapın ben toparlarim demişti 😂😂😂😂 birde bir gün şoktayım çikolata arıyorum arkadaşıma gideceğim soğuk bir kış günüydü ayaklarimda postallarim var. Çalışanda koli taşıyor ben yine geri geri giderken çalışanin ayağına basmisim ve ben hiç hissetmedim çalışan koliyi düşürdü yanımda dikildi durdu bende çikolata aramaya devam baktım çocuk gitmiyor bir şey mi diyeceksiniz diye sordum. Çocuğun gözleri dolmuş hanımefendi ayağıma basıyorsunuz demişti 😂😂😂😂 o çocuk beni sok ta ne zaman görse kacardi üniv yillariydi 😂😂😂😂😂

etoile söylemezmiyim hiç ama inanmadılarki imalı şekilde hadi hadi gidin siz dediler 😶‍🌫 😁

etoile hahaha senin geri viteste sorun var 😆😆😆 bende aradığımı net görmek için bunu çok yaparım dikkat edeyim bari çok güldüm kesin sakarlık yaparım 🤭🤭

veraeyl hemen ohaa ozon tabakası delindi dedi shdhehhwgsga

😂😂😂😂😂😂😂😂 🤣🤣🤣🤣🤣 Ay öldümmmm

Etipetito ahshhshs hayatım da hiç o kadar sesli gaz çıkarmadım ama ozon tabakasını ben delmiş olabilirim shdhehheshshhehehe

Copper bir şey ararken öyle odaklaniyorum ki aradığım şeye o yüzden oluyor 😂😂😂

Çok rezil bir anımı daha anlatayım. C plus dersimizde hoca bizden bir program yazmamizi istemişti. Sayisalcilar bilir c plus dersi kod yazma üzerine. Neyse ödevleri yapmışız tabi yanımızda laptop yok. Arkadaşla odevimizi kontrol etmek için internet cafeye gitmiştik. Baktık ödev açılmıyor ne yaptık ne ettik yok açılmıyor. İnternet cafede çalışan kişiyi çağırdık o baktı acamadi. Bize dedi ki bu 2007 de hazırlanmış o yüzden açılmıyor. Bende dedim ki ne 2007 si ya daha dün hazirladim😂😂😂 Allah im çocukla arkadaşım bana bir güldüler meğer çocuk sürümden bahsediyormussss ayyy nasıl utanmıştım😂😂😂😂😂

Sacmalamaenginn Ben öğrenciyken markette çalışıyorum zincir bir markette. Bir tane kadın geldi. Kapalı, çarşaflı bir kadın gözümde de siyah güneş gözlüğü var kadının hiç bir yerini göremiyorum. Bana okey var mı diye sordu 🙈 tabi ben nereden bileyim oyun olanı zannettim hayır yok dedim. Sonra kadın bulmuş. Yanımda da erkek bir çalışan vardı yanıma geldi. Bak varmış işte sen daha kullanmıyorsun anladım ama ileride ihtiyacın olacak dedi o an dondum kaldım yanımdaki arkadaşta bir şey söylemeden uzaklaştı o gün hiç konuşmadık onunla ama ben yerin dibine girdim 😁

etoile ahahahahah sen geri gitme canısı hep ileri git 😁 aman diyim ders anlatırken falan da geri gitme hep ileriyi düşün ajajajah