Kızlar merhaba. Yarım saat önce çocuğumun boğulmasına tanık oluyordum. Bu arada kızım 20 aylık. Yani gece bir kez su verdim aradan iki saat geçmişti. Ben birden uyandım , annelik hisleriyle sanırım. Baktım çocuk sırt üstü yatıyor, kusmugunu yutuyor. Neyse kaldırdım. Ama hala çok kötüyüm. Sürekli öğütüyor . Kustu mide rahatlamıştır belki dedik ama yok. Yanıma aldım uyudu, tekrar öğürmeye başladı. Eltimin kızı kaç gündür kusuyordu acaba ondan mı bulaştı. Ateş falan yok bu arada
Kızım
Cicekliperde kusma ishal salgini var
Cicekliperde Ay en korktuğum heleki yatarken uyku halinde Allah korusun 😞 canım çok salgın var bu aralar, benim yeğenimde dün birden kustu rahatladı dedik ama sonra tekrar etti, hafif ateş ve burun akıntısı başladı. Doktoru salgın çok önce kusmayla başlıyor ardına bazen ateş ve boğaz ağrısı burun akıntısı hemen oluyor bazende kusmadan sonra bir kaç gün gecince ateş basliyor demis. Arada yine atesine bak istersen sonrasinda dedigi gibi cikmasin
Goat ateş yok canım. Baktım yanımda. Ya midesi boş öğürğyor. Normalde öyle boğulma bebeklerde olur ya kızım böyle olunca çok korktum . Boş mideyle öğürülür mü. Suyu bile attı çünkü
Cicekliperde ah kuzum ya geçmiş olsun salgın var diyorlar sen takip et ateşini kusmasını devam ederse öğürme kusma götür bi doktora
Allah esirgesin canım kesinlikle hastaneye götürmelisiniZ
TombulHatun okul var dokuz buçukta okulda olmam gerek dokuzda Sağlık ocağına götürsem anlar mı
Cicekliperde götür canım baksın en azndan belki bi ilaç verir
TombulHatun burda bi tane çocuk doktoru var o da randevulu . Onu beklemem zaman alır sma sağlık ocağına daha önce bir kez götürdüm çok ilaç yazmıştı ya
Cicekliperde gecmis olsun yavruya. Bu aralar cok salgin var butun cocuklarda ayni kusmayla baslayip atese ceviriyor insallah atesi sonradan cikmaz
Copper teşekkür ederim . İnşallah ateş de çıkmaz. Bide iş var iyice panik oluyorum
Cicekliperde gün içinde takip yaptılarmı zaten bugunu atlatsa yarindan sonra toparlar insallah ateslenmeden
Cicekliperde eğer kusmalar devam ederse doktora götür canım, sağlık ocağındaki doktorlar ilaç yazıp yolluyor sadece, ama hastaneye gidip acilden giriş yaparsan hemen bakarlar, belki serum felan takarlar. Gerçekten salgın var ya, biz de cocuklarla yakalandık, grip, öksürük, sırt ağrısı ve oğlumda ateş vardı sadece. İyileştik şükür. İnşallah tekrar yakalanmayız salgına.
Cicekliperde direkt acile götürürsün canm devam ederse, ben sağlık ocağına rutin takip için çağırdıklarında götürüyorum hastalandığında hiç götürmedim, kusması devam ediyor mu
TombulHatun aynen ediyor götürdüm boğaz enfeksiyonu hafif dedi. Bu kadar kusması normal mi dedim. Çok ortada konuştu salgın var dedi. Buranın acili de beter. Olmazsa özele götürürüm
Sedaa inşallah kuzum. Aynen ilaç verdi gönderdi de . Buranın acili çok kötü
Copper inşallah kuzum doktor da hafif dedi ama çocuk kusmaktan mahvoldu
Cicekliperde Bugün takip edin de bak ona göre götür RABBİM ŞİFA VERSİN ÇOCUKLAR HASTA OLMASIN YA
Cicekliperde geçmiş olsun kuzum istersen bi doktora götür , zencefil yer mi bilmiyorum ama mide bulantısına bire bir balla karıştırıp verebilirsin , benimkiler de hasta kaç gündür 🤧
TombulHatun evet çiçek gibi soluyor çocuklar, benimkilerde hasta gözler kırmızı Burun kırmızı ah ah